Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Αστυνομικοί : «Μας υποχρεώνουν να κόβουμε πρόστιμα για μάσκες – Μας έκαναν φοροεισπράκτορες

Τα τελευταία δύο χρόνια της πανδημίας οι αστυνομικοί έχουν μετατραπεί σε «ελεγκτές» των παράλογων υγειονομικών μέτρων και αντί να κυνηγούν το έγκλημα όπως επιτάσσει το καθήκον είναι υποχρεωμένοι από το κράτος να κόβουν ένα σωρό πρόστιμα στους πολίτες που δεν φορούν μάσκες σε εξωτερικούς χώρους αλλά και δεν εφαρμόζουν τις απαιτήσεις της κυβέρνησης!

Έτσι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μετέτρεψε σε φοροεισπράκτορες τους ανθρώπους που με κίνδυνο τη ζωή τους προσπαθούν με όσα πενιχρά μέσα διαθέτουν να προστατέψουν τους πολίτες. Η κυβέρνηση υποβάθμισε και εξευτέλισε την ΕΛ.ΑΣ.

Όπως καταγγέλλουν στο Pronews.gr αναγνώστες αστυνομικοί, υπάρχουν διοικητές αστυνομικών τμημάτων που  «χρεώνουν» κάθε μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. με χ πρόστιμα εκβιάζοντας τους αστυνομικούς με τα ρεπό τους. «Αν δεν κόψουμε χ αριθμό προστίμων δεν βλέπουμε ρεπό» μας καταγγέλλουν.

Αστυνομικοί καταγγέλλουν στο Pronews.gr ότι έχουν πέσει θύματα εκβιασμού ακόμα και από διοικητές των τμημάτων τους, οι οποίοι δεν διστάζουν να τούς υπενθυμίζουν με προκλητικό τρόπο, μέσω γραπτών μηνυμάτων ότι υποχρεούνται να κόψουν τάδε αριθμό προστίμων,.

Έτσι οι αστυνομικοί καλούνται κόντρα στην συνείδηση τους να κόβουν πρόστιμα για μάσκα σε περαστικούς διαβάτες ακόμα και σε ώρες και μέρη που δεν υπάρχει κανένας υγειονομικός  κίνδυνος προκειμένου  να πιάσουν τον στόχο που έχει τεθεί από το τμήμα τους.

Άγνωστο παραμένει εάν αυτός ο ιδιόμορφος αστυνομικός σταχανοβισμός είναι εν γνώση του υπουργού κ. Τάκη Θεοδωρικάκου. Ωστόσο δεν θα μας έκανε εντύπωση αν όντως είναι. Ως παλιός Κνίτης γνωρίζει από σταχανοβισμό ο υπουργός…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.