Θανάσης Κωταντούλας: Ένας φυσιοθεραπευτής... κορυφαίος στο είδος του!

Δικαιολογημένα θεωρείται από τους κορυφαίους στο είδος του όχι μόνο στην Πάτρα και την Αχαϊα, αλλά γενικότερα σε πανελλήνιο επίπεδο και αναφερόμαστε στον φυσικοπεραπευτή Θανάση Κωταντούλα, που με τη σκληρή του δουλειά έχει πετύχει στην «πελατεία» του να είναι πλήθος επωνύμων και... ανωνύμων, καθώς το έργο του είναι τεράστιο και μη αμφισβητήσιμο.

 

Ένας από αυτούς και ο Νίκος Αλέφαντος, με τον οποίο μάλιστα όπως δείχνει και η φωτογραφία, έχει μια πολύ ζεστή φιλική σχέση.

 

Όσο για τον Θανάση Κωταντούλα έχει κάνει τα δικά του μεγάλα επιχειρηματικά ανοίγματα στην δουλειά του με ειδικό χώρο και στην Αθήνα (Λ. Μεσογείων 10, 4ος όροφος πλησίον Ιπποκράτειου Νοσοκομείου).

 

Η «βάση» του στην Πάτρα είναι η γνωστή Ι. Βλάχου 1 έναντι Μεταγωγών) και δέχεται κατόπιν ραντεβού στα τηλ. 2610/243050 και 6973248066.

 

Και μιλάμε ότι ο Θανάσης Κωταντούλας διαθέτει και τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα φυσιοθεραπείας με τα οποία κάνει πραγματικά «θαύματα» στη δουλειά του και τα οποία δεν βρίσκονται εύκολα αλλού.   

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η ομάδα του AsapScience πραγματοποίησε την έρευνα και όλοι οι λάτρεις του καφέ μπορούν πλέον να ησυχάσουν, αφού διαπιστώθηκε με επιστημονικό τρόπο το ποια είναι η βέλτιστη ώρα το πρωί για το αγαπημένο μας ρόφημα.
Ακούστε τι δήλωσε η πνευμονολόγος, Ασημίνα Ζανιά, στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή για τις συμπτώματα της γρίπης που είναι σε έξαρση αυτόν τον καιρό.
Η προσπάθεια απώλειας βάρους και αύξησης της μυϊκής μάζας προϋποθέτει την πρόσληψη επαρκούς ποσότητας πρωτεϊνών.
Η ψύξη προκαλείται από τις απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας.
Μια νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Molecular Psychiatry, δείχνει ότι το στρες εξαλείφει τα θετικά αποτελέσματα της επιλογής καλών λιπαρών στη διατροφή.
Γία διατροφή πλούσια σε πολύχρωμα λαχανικά μπορεί να απομακρύνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου στο έντερο, υποστηρίζουν οι ερευνητές.
Ο καφές μάς τονώνει, προστατεύει το συκώτι και παρέχει πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες με αντικαρκινική δράση. Αν λάβουμε δε υπόψη και την υπέροχη γεύση του, δεν είναι να απορεί κανείς που είναι το πιο αγαπημένο ρόφημα στον πλανήτη!
Όπως αναφέρει εγκύκλιος του γενικού γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Ιωάννη Μπασκόζου, είναι απαραίτητο να εμβολιαστούν άμεσα με δύο δόσεις όλα τα παιδιά και οι ενήλικες που δεν έχουν νοσήσει ή δεν έχουν κάνει δύο δόσεις του εμβολίου. Αλλά στην Λάρισα υπάρχουν καταγγελίες για άρνηση να παράσχουν την δεύτερη δόση σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας. Εξάλλου, γιατροί και φαρμακοποιοί καταγγέλλουν ότι υπάρχουν ελλείψεις εμβολίων στις φαρμακαποθήκες.
Χωρίς την απαιτούμενη αδειοδότηση λειτουργούν οι ιδιωτικές τράπεζες Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (ΟΠΑ) οι οποίες σύμφωνα με πόρισμα Επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, θα πρέπει να κλείσουν.
Η Αυστραλία απαγόρευσε την είσοδο σε Αμερικανό επειδή είναι γνωστός για την σθεναρή, αρνητική του στάση απέναντι στα εμβόλια γενικά καθώς είναι ενεργό μέλος του παγκόσμιου αντιεμβολιαστικού κινήματος.