Θανάσης Κωταντούλας: Ένας φυσιοθεραπευτής... κορυφαίος στο είδος του!

Δικαιολογημένα θεωρείται από τους κορυφαίους στο είδος του όχι μόνο στην Πάτρα και την Αχαϊα, αλλά γενικότερα σε πανελλήνιο επίπεδο και αναφερόμαστε στον φυσικοπεραπευτή Θανάση Κωταντούλα, που με τη σκληρή του δουλειά έχει πετύχει στην «πελατεία» του να είναι πλήθος επωνύμων και... ανωνύμων, καθώς το έργο του είναι τεράστιο και μη αμφισβητήσιμο.

 

Ένας από αυτούς και ο Νίκος Αλέφαντος, με τον οποίο μάλιστα όπως δείχνει και η φωτογραφία, έχει μια πολύ ζεστή φιλική σχέση.

 

Όσο για τον Θανάση Κωταντούλα έχει κάνει τα δικά του μεγάλα επιχειρηματικά ανοίγματα στην δουλειά του με ειδικό χώρο και στην Αθήνα (Λ. Μεσογείων 10, 4ος όροφος πλησίον Ιπποκράτειου Νοσοκομείου).

 

Η «βάση» του στην Πάτρα είναι η γνωστή Ι. Βλάχου 1 έναντι Μεταγωγών) και δέχεται κατόπιν ραντεβού στα τηλ. 2610/243050 και 6973248066.

 

Και μιλάμε ότι ο Θανάσης Κωταντούλας διαθέτει και τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα φυσιοθεραπείας με τα οποία κάνει πραγματικά «θαύματα» στη δουλειά του και τα οποία δεν βρίσκονται εύκολα αλλού.   

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (Πολλαπλή Σκλήρυνση) ονομάζουμε μια σημαντική νευρολογική νόσο.
Η διατροφή των παιδιών είναι καθοριστική κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Κέντρου
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του ΚέντρουΥγείας Χαλανδρίτσας, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του ΓΝΠ «ΟΆγιος Ανδρέας» και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων προγραμματίζειεθελοντικές αιμοδοσίες :
Ο παιδικός καρκίνος  βρίσκεται στο επίκεντρο της  επιστημονικής - ενημερωτικής εκδήλωσης  του Παραρτήματος Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας .    Την Τετάρτη, 8 Μαΐου, στις 6.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ , συζητάμε  για τον παιδικό καρκίνο  και την κληρονομικότητα,  με την βοήθεια κορυφαίων επιστημόνων  που θα μας  ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις της νόσου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ακούστε τι δήλωσε ο πνευμονολόγος Διονύσης Παπαλεξάτος στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τις επιπτώσεις της Αφρικανικής σκόνης στο αναπενυστικό και την υγεία.
Η ομάδα του AsapScience πραγματοποίησε την έρευνα και όλοι οι λάτρεις του καφέ μπορούν πλέον να ησυχάσουν, αφού διαπιστώθηκε με επιστημονικό τρόπο το ποια είναι η βέλτιστη ώρα το πρωί για το αγαπημένο μας ρόφημα.
Ακούστε τι δήλωσε η πνευμονολόγος, Ασημίνα Ζανιά, στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή για τις συμπτώματα της γρίπης που είναι σε έξαρση αυτόν τον καιρό.
Η προσπάθεια απώλειας βάρους και αύξησης της μυϊκής μάζας προϋποθέτει την πρόσληψη επαρκούς ποσότητας πρωτεϊνών.