Το Facebook κάνει αλλαγές στην εμφάνισή του!

Η πρώτη αλλαγή που κάνει το Facebook στην εμφάνισή του, αφορά το News Feed στο οποίο πλέον βλέπουμε το κείμενο να έχει πλέον τον κυρίαρχο ρόλο και να “φεύγει” τελείως η μπλε μπάρα που υπήρχε στο επάνω μέρος. Επίσης τα εικονίδια στο προφίλ είναι πλέον όπως είναι και στην εφαρμογή του Facebook Messenger ενώ τα reaction buttons καθώς και τα κουμπιά Comment και Share κάτω από τα posts έχουν μεγαλώσει για να μπορούν οι χρήστες να τα πατάνε πιο εύκολα.facebook news feed redesign

Εκτός όμως από το News Feed αλλαγές στο σχεδιασμό βλέπουμε και στα link previews τα οποία πλέον έχουν γίνει πιο εύκολα στην ανάγνωση τους ενώ και τα σχόλια αλλάζουν και πλέον μπορεί να ξεχωρίζει κάποιος τα αρχικά σχόλια από τις απαντήσεις.facebook comments redesignfacebook comments redesign

Φυσικά οι αλλαγές που κάνει το Facebook δεν αφορούν μόνο το σχεδιασμό του αφού προσθέτει και μερικές λειτουργίες στην κάμερα, επιτρέποντας πλέον την άμεση δημιουργία GIF εικόνων, κάτι που θυμίζει λιγάκι το Boomerang στο Instagram ενώ πλέον υπάρχει η δυνατότητα όταν τρέχει ο χρήστης ένα Live video να μπορεί να δημιουργεί φωτογραφίες και να βάζει κείμενο και στη συνέχεια να τα μοιράζεται στα Facebook Stories ή στο News Feed.facebook redesign camera

Τέλος οι αλλαγές όπως έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια με το Facebook θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες σε ολόκληρο τον κόμσο μέσα στις επόμενες μέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Το iOS 13, η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τα iPhone είναι γεγονός. Η Apple παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση που διαθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά και στην οποία η εταιρεία δείχνει να "ποντάρει" πολύ.
Ακούστε τι δήλωσε ο Αντιπρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, Δρ Κωνσταντίνος Κουτσογιάννης, στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για την ημερίδα που έγινε για την εξάπλωση του 5G και τις επιπτώσεις του στην υγεία.
Η Huawei έστειλε την επίσημη πρόσκληση στους εκπρόσωπους τύπου για την παρουσίαση που ετοιμάζει για το νέο Huawei Mate 10.
Μια ενδιαφέρουσα μελέτη προσφέρει σημαντικές πληροφορίες για το πώς η χρήση του Facebook από νεαρές γυναίκες μπορεί να τις κάνει να αποκτήσουν αρνητική εικόνα για το σώμα τους, αλλά και να ακολουθήσουν επικίνδυνες δίαιτες, προκειμένου να χάσουν γρήγορα σωματικό βάρος, ακόμα και σε περιπτώσεις κάτι τέτοιο, όχι μόνο δεν είναι απαραίτητο για την καλή φυσική τους κατάσταση, αλλά και ανθυγιεινό.
Η υποκλοπή τεχνολογικών και βιομηχανικών μυστικών στην αρχή αποδίδει και ωφελεί τη χώρα που έβαλε τους κατασκόπους να την κάνουν.
Το νέο "θαυματουργό" νανοτσίπ που θεραπεύει τραύματα και αναγεννά όργανα με ένα απλό άγγιγμα αποκαλύπτουν οι επιστήμονες των ΗΠΑ.
Ο πρώτος γενετικά τροποποιημένος σολομός έφτασε στο τραπέζι των καταναλωτών. Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που ένα μεταλλαγμένο ζώο πουλιέται ως τροφή στη λιανική αγορά.
Πρόωρες ενδείξεις κατάθλιψης σε έναν άνθρωπο μπορεί να διαγνώσει εγκαίρως ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα υπολογιστή που ανέπτυξαν ερευνητές στις ΗΠΑ, το οποίο επιτυγχάνεται αναλύοντας απλώς τις φωτογραφίες των χρηστών που έχουν αναρτήσει στο Instagram, στο Facebook και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα.
Όσοι το έχουν δοκιμάσει, έχουν μείνει άφωνοι από την κρεμώδη υφή και την πλούσια γεύση του. Άλλοι πάλι το έχουν δει σε ταινίες, γκουρμέ παρουσιάσεις εστιατορίων και φαντάζονται την ημέρα που θα το γευτούν.