Η Mercedes Α160d σε νέες εκδόσεις και τιμές για ιδιώτες και "εταιρικούς"

Η A-Class της Mercedes-Benz, έχει αναδειχτεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα της Ελληνικής αγοράς!

Τώρα, γκάμα πετρελαιοκίνητων εκδόσεων της A-Class συμπεριλαμβάνει και την Α160d των 90 ίππων η οποία προσφέρεται με δύο νέα εξοπλιστικά πακέτα σε  ειδική τιμή και χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις τόσο του ιδιώτη όσο και του εταιρικού χρήστη και διατίθεται στην Ελληνική αγορά στην ανώτατη προτεινόμενη τιμή λιανικής των 21.846 Ευρώ με την ανώτατη προτεινόμενη λιανική τιμή προ φόρων να είναι κάτω από τις 17.000 Ευρώ.

Στο βασικό εξοπλισμό της Α160d περιλαμβάνονται όλα τα συστήματα ασφάλειας και άνεσης που περιμένουμε από μία Mercedes αλλά και δυναμικό σύστημα ευστάθειας στις στροφές ESP Curve, cruise control, ηχοσύστημα με BT και USB με οθόνη 7 ιντσών, keyless go, σύστημα Start&Stop και σύστημα προστασίας πεζών με ενεργό καπό

Το πακέτο Business Class, επιπλέον του βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνει ακόμη πακέτο Style με σπορ καθίσματα σε ύφασμα και συνθετικό δέρμα ARTICO, κάμερα οπισθοπορείας και δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με τιμή 22.320 Ευρώ (ανώτατη προτεινόμενη τιμή λιανικής προ φόρων 16.960 Ευρώ).

Τέλος, το πακέτο Business Class Auto περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και επιπλέον μεταλλικό χρώμα και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων 7G-DTC με τιμή 27.043 Ευρώ (ανώτατη προτεινόμενη τιμή λιανικής προ φόρων 19.428 Ευρώ).

Οι παραπάνω εκδόσεις μπορούν να αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος “Welcome. My way” της Mercedes-Benz με διάφορες μεθόδους είτε πρόκειται για αγορά τοις μετρητοίς είτε με χρηματοδότηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας
Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας
Το νέο ελαστικό BluEarth RV-02, έρχεται να προστεθεί στην γκάμα της ΥΟΚΟΗΑΜΑ ως το ιδανικό ελαστικό για τις κατηγορίες οχημάτων SUV, Crossover και MPV.
Το νέο μοντέλο, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές κατά την παρουσίασή του στον ειδικό τύπο σε όλο τον κόσμο, βρίσκεται πλέον σε Ελληνικό έδαφος και ετοιμάζεται να βρεθεί στις εκθέσεις της Jeep για να το γνωρίσει από κοντά το κοινό και να ζήσει μαζί του νέες εμπειρίες.
Το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του Sebastian Vettel με τη Scuderia Ferrari είναι το πιο hot στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα στην F1, αυτή την περίοδο. 
«Βόμβα» για τα Τέλη Κυκλοφορίας σε πάνω από 800.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων αναμένεται να αποτελέσει η εφαρμογή του νέου μοντέλου μέτρησης εκπομπών CΟ2 που επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση στις αυτοκινητοβιομηχανίες.
Νέα διασταύρωση για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων διενέργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με τις ανανεωμένες λίστες που απέστειλαν οι αρμόδιοι φορείς και οι ασφαλιστικές εταιρείες. Ο αριθμός πλέον των ανασφάλιστων οχημάτων «κατέβηκε» από τα 1.150.000 (πρώτη διασταύρωση με λανθασμένα στοιχεία) στα 457.000.