Δεν τα βρίσκουν Ferrari και Vettel

Το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του Sebastian Vettel με τη Scuderia Ferrari είναι το πιο hot στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα στην F1, αυτή την περίοδο. 

Ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Sergio Marchionne, έχει δηλώσει ανοικτά ότι το συμβόλαιο είναι έτοιμο και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει ο Γερμανός. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η Ferrari έχει «στρώσει χρυσάφι» στα πόδια του Seb, προσφέροντας το εξωπραγματικό ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια.

Ο Vettel ωστόσο, δεν έχει πει ακόμη το μεγάλο Si! Ο λόγος είναι ο χρόνος της διάρκειας του συμβολαίου. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η φινλανδική εφημερίδα «Ilta Sanomat» - επικαλείται πηγές μέσα από την ομάδα – ο Sebastian θέλει να υπογράψει μόνο για το 2018 και όχι μέχρι το 2020.

Με αυτό τον τρόπο, ο Γερμανός επιθυμεί να κρατήσει ανοικτή την πόρτα της Mercedes για το 2019, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του Lewis Hamilton, ενισχύοντας τη φημολογία περί προσυμφώνου μεταξύ των δύο πλευρών.

Φυσικά, στη Ferrari δεν πρόκειται να αποδεχθούν την πρόταση του εκπροσώπου του Γερμανού οδηγού για μονοετή ανανέωση. 

Τι συμβαίνει πραγματικά θα το μάθουμε σε λιγότερο από ένα μήνα. Το Grand Prix της Monza πλησιάζει (3 Σεπτεμβρίου) και μέχρι τότε όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Στη Monza, η Ferrari, παραδοσιακά ανακοινώνει το επόμενο οδηγικό δίδυμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας
Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας
Το νέο ελαστικό BluEarth RV-02, έρχεται να προστεθεί στην γκάμα της ΥΟΚΟΗΑΜΑ ως το ιδανικό ελαστικό για τις κατηγορίες οχημάτων SUV, Crossover και MPV.
Η A-Class της Mercedes-Benz, έχει αναδειχτεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα της Ελληνικής αγοράς!
Το νέο μοντέλο, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές κατά την παρουσίασή του στον ειδικό τύπο σε όλο τον κόσμο, βρίσκεται πλέον σε Ελληνικό έδαφος και ετοιμάζεται να βρεθεί στις εκθέσεις της Jeep για να το γνωρίσει από κοντά το κοινό και να ζήσει μαζί του νέες εμπειρίες.
«Βόμβα» για τα Τέλη Κυκλοφορίας σε πάνω από 800.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων αναμένεται να αποτελέσει η εφαρμογή του νέου μοντέλου μέτρησης εκπομπών CΟ2 που επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση στις αυτοκινητοβιομηχανίες.
Νέα διασταύρωση για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων διενέργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με τις ανανεωμένες λίστες που απέστειλαν οι αρμόδιοι φορείς και οι ασφαλιστικές εταιρείες. Ο αριθμός πλέον των ανασφάλιστων οχημάτων «κατέβηκε» από τα 1.150.000 (πρώτη διασταύρωση με λανθασμένα στοιχεία) στα 457.000.