Όταν η Deutsche Welle καταγγέλλει ότι τα κανάλια κρύβουν την πείνα στην Ελλάδα, Δημοκρατία και κόμματα είναι “πτώματα” σε τυμπανιαία κατάσταση και προϊούσα σήψη

Τα πανελλαδικά κανάλια και οι επιφανείς Έλληνες δημοσιογράφοι, αποκρύβουν την πείνα στην Ελλάδα και τις ουρές που σχηματίζονται κυρίως από ηλικιωμένους για ένα πιάτο φαΐ. Πυκνώνουν πλέον τα δημοσιεύματα για τη λογοκρισία που σοβεί στην Ελλάδα και το ρόλο που παίζουν οι παρουσιαστές των ειδήσεων στην Ελληνική TV.

Σε άρθρο της η Deutsche Welle χλευάζει την Ελληνική δημοσιογραφία, τα πανελλαδικά κανάλια και επισημαίνει ότι τα ελληνικά δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές, δεν αναφέρονται στην ένδεια που πλήττει την τρίτη ηλικία και στις ουρές που σχηματίζουν οι πεινασμένοι μπροστά στις εκκλησίες.

 Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχείρησε να με φιμώσει, γιατί έλεγα την αλήθεια τόσο για τα ακραία περιοριστικά μέτρα και τα lockdowns, όσο και για το οικονομικό κραχ που έφερε με την πολιτική της στην πατρίδα μας. Οι TV αστέρες των Αθηνών, απέκρυψαν επιμελώς τόσο την πολιτική δίωξή μου, όσο και τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα όπως το Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Εφάνησαν ανάξιοι να φέρουν οποιαδήποτε δημοσιογραφική ταυτότητα, γιατί απέκρυψαν από τον ελληνικό λαό την εικόνα της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα, ευθυγραμμίστηκαν με το Μαξίμου σε όλα τα εξοντωτικά μέτρα που πήρε κατά της οικονομίας και απέφυγαν οποιαδήποτε κριτική στην τυραννία και τον παραλογισμό που έφερε στη ζωή των Ελλήνων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όλες οι διεθνείς ενώσεις δημοσιογράφων κατατάσσουν την Ελλάδα  στην 70η θέση παγκοσμίως από πλευράς ελευθεριών του Τύπου! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ντρέπονται οι γνωστοί παρουσιαστές των ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών, για την ενημέρωση που προσφέρουν στα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών. Ο διεθνής Τύπος, όπως η DW, αποκαλύπτει το ήθος και την ποιότητα των αστέρων της ελληνικής τηλεόρασης και ραδιοφωνίας, οι οποίοι τα τελευταία δύο χρόνια επιτίθενται και υβρίζουν τους Έλληνες πολίτες, υμνώντας ταυτόχρονα το ολοκληρωτικό καθεστώς Μητσοτάκη.

Η εστίαση διαλύθηκε και σήμερα απεργεί. Το εμπόριο και το λιανεμπόριο καταστράφηκαν και χιλιάδες μικρομεσαίοι βάζουν λουκέτο. Οι κύριοι και οι κυρίες κεντρικοί παρουσιαστές των ειδήσεων, αφήνουν τους πολιτικούς να μιλάνε για ανάπτυξη σε μία χώρα που χρωστάει μισό τρις δολάρια και οι μισοί πολίτες, χρωστάνε στις τράπεζες και στο δημόσιο. Επί δύο έτη ουδέποτε ασχολήθηκαν με τον αγροτικό κόσμο και ευθυγραμμίστηκαν πλήρως στις διώξεις εναντίον των υγειονομικών υπαλλήλων και άλλων χιλιάδων πολιτών που φοβήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος στην Ελλάδα είναι νεκρός, είναι άκαρδος, πολύ μακριά από το λαό και θυμίζει τους λογοκριτές της 21ης Απριλίου. Οι κραυγές του κ. Πορτοσάλτε, τα επιφωνήματα του κ. Στραβελάκη και των άλλων παρουσιαστών του ΣΚΑΪ για τους ανεμβολίαστους “εχθρούς” της κοινωνίας, έχουν ήδη γίνει θέμα στον διεθνή Τύπο. Όταν χλευάζεται και λοιδορείται έτσι ο κόσμος της Δημοσιογραφίας στην Ελλάδα, η Δημοκρατία είναι κλινικά νεκρή και τα πολιτικά κόμματα, πολιτικά πτώματα σε τυμπανιαία κατάσταση και προϊούσα σήψη.

Η σημερινή απεργία της εστίασης είναι η αρχή μιας γενικευμένης παράλυσης που θα έρθει από το μεγαλύτερο οικονομικό κραχ που γνώρισε ποτέ η χώρα. Σε λίγο, όλοι οι παρουσιαστές στην τηλεόραση θα είναι κόκκινοι από ντροπή, χωρίς να έχουν περάσει από το Μακιγιάζ.

 

Γιώργος Τράγκας:

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ουδόλως προκαλεί έκπληξη η χουντικής εμπνεύσεως τιμωρία για τους ανεμβολίαστους 60ρηδες.
Δυόμισι χρόνια διακυβέρνησηςτων «αρίστων» του Κυριάκου, κι ακόμη να σηκώσουμε κεφάλι.Λες και μας έφτυσε κάποιος μοχθηρός θεός… κάποιο αόρατο χέρι που συντονίζει τα του σύμπαντος.
Έγινε και αυτό! Τα ΜΜΕ που αγχώνονται για την εξεταστική στη Βουλή για την λίστα… Πέτσα, προέβαλαν με διθυράμβους την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκης στην Washington Post. Ωστόσο, υπήρχαν σημεία όπου ποτέ δεν προβλήθηκαν. Γιατί άραγε;
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Πάρις Κουρτζίδης, καταγγέλλει το πρωθυπουργικό γραφείο για ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ του διεθνή τύπου, ειδικά όταν ο πρωθυπουργός ρωτάτε ευθέως, ακόμη και περί λογοκρισίας στην Ελλάδα.
Tα κεντρικά δελτία ειδήσεων (ΣΚΑΙ και MEGA) εξαφάνισαν χθες (24-11-21) τους 93 νεκρούς του κορωνοϊού από τους τίτλους τους!
Εμείς πάντως, φίλτατε Κυριάκο, σου έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό να μην προσπαθήσεις να απεμπλακείς από τα τραγικά σου αδιέξοδα και να προσφύγεις πάραυτα σε εκλογές, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να εγκλωβιστείς πλήρως.
Χρειάστηκαν μόλις οκτώ δευτερόλεπτα! Για να κατεδαφίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το οικοδόμημα της ελληνικής συστημικής δημοσιογραφίας (embedded journalism - ενσωματωμένη δημοσιογραφία).
Απαράδεκτη η Ολλανδή δημοσιογράφος με το... βεβαρημένο παρελθόν.Απαράδεκτος εξίσου κι ο... παραλίγο Μωυσής, ο οποίος δεν μπόρεσε να επιδείξει την απαιτούμενη για πρωθυπουργό ψυχραιμία κι απάντησε σαν θιγμένο πριγκιπόπουλο.
Ηχηρή απάντηση σε όλα Μέσα που τον λοιδόρησαν για την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις παρελάσεις, έδωσε ο Γραμματέας – Εκπρόσωπος του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Γρηγόρης Πετράκος μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο Facebook: