Σωματείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Παράνομες επανατοποθετήσεις θέσεων ευθύνης στο Γ.Ν Πατρών.

Ο Διοικητής του Γ.Ν Πατρών, με αποφάσεις του και μάλιστα έν μέσω των εκλογών, αποφάσεις που αντίκεινται στην κείμενη νομοθεσία, προωθεί την εφαρμογή του Νέου Οργανισμού του Νοσοκομείου, ενός πολυβασανισμένου Οργανισμού που δυστυχώς συνεχίζει να έχει κενά, ¨λάθη και παραλήψεις¨ που σαφώς τον καθιστούν ανεφάρμοστο.

Στα πλαίσια αυτά, επιδιώκει την επανατοποθέτηση των θέσεων ευθύνης, όχι στα πλαίσια των κείμενων διατάξεων και των κατευθύνσεων της 6 ης Υ.Πε, αλλά των δικών του προσωπικών και μη σύννομων επιλογών, κάτι που μας βρίσκει ριζικά αντίθετους.

Απέναντι σ΄ αυτήν την ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα πρακτική του Διοικητή και μετά από σχετική ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή μας, το Δ.Σ του Σωματείου μας επεδίωξε συνάντηση μαζί του, μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3/6/19 και η οποία δυστυχώς δεν έφερε επί της ουσίας κανένα αποτέλεσμα, γιατί παρά τα επιχειρήματά μας ο Διοικητής υπεραμύνθηκε των δικών του παράνομων αποφάσεων.

Γι΄ αυτό τον λόγο ΣΗΜΕΡΑ θα παραστούμε στη συνεδρίαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, όπου θα εκθέσουμε όλα τα σχετικά επιχειρήματά μας, επιχειρήματα που είναι απόρροια των σχετικών κείμενων διατάξεων και που αποτελούν θέσεις και απόψεις αλλά και κατευθύνσεις της 6 ης Υ.Πε προς τον Διοικητή.

Εάν και εφ΄όσον Τα πράγματα παραμείνουν ως έχουν, απέναντι σ΄ αυτήν την παρανομία που επαναλαμβάνεται από τον συγκεκριμένοι Διοικητή για δεύτερη φορά, θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης βεβαίως από αύριο το πρωί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Του Όφι ΙοβόλουΙστορικά η ανθρωπότητα αντιμετώπισε πολύ χειρότερες πανδημίες από του κορονοϊού και κατάφερε να βγει νικήτρια.
Επιμένει ο πρωθυπουργός να βαυκαλίζεται ότι διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο της κορονο-κρίσης, ενώ οι αρρυθμίες, οι αστοχίες και οι παλινωδίες της λίαν προσφάτως ανασχηματισμένης κυβέρνησης αποδεικνύουν περίτρανα ότι βαδίζουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.
 Κατερίνα Γκαράνη:  Ξεκινάει το lockdown της κατάθλιψης διότι πλέον δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο στην Ελλάδα -από παραγωγή, εμπόριο, σύστημα Υγείας- λόγω της εγκληματικής
...κι οι θεομπαίχτες ιεράρχες αντί να υψώσουν φωνή για τον Χριστό τους, ή να πάνε να
Παρά τις κοπιώδεις προσπάθειες του πρωθυπουργού να πείσει τον λαό ότι η κυβέρνηση καλωσορίζει ισχυρότερη το νέο έτος, η αμείλικτη πραγματικότητα του χάλασε τα σχέδια.
Φαίνεται πως το νόημα είναι στα αζήτητα για μια ακόμη φορά σ’ αυτή τη χώρα. Ξαφνικά αυστηρότερο lockdown. Ακόμη και κάποιοι επιδημιολόγοι αδυνατούν να καταλάβουν γιατί ελήφθη αυτή η απόφαση. (Η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού δεν μπορούσε να ερμηνεύσει την απόφαση στο κανάλι Star).
Τί κοινό έχουν τα ξυράφια ασφαλείας του Gillette, τα ξυράφια Bic του βαρώνου Marcel Bich, το ξυράφι του Occam και το ξυράφι του Hanlon;
Καθημερινά εντείνεται ολοένα και περισσότερο το κύμα προπαγάνδας της κυβέρνησης, εν μέσω μάλιστα του υποτυπώδους εορταστικού κλίματος, για τους επικείμενους εμβολιασμούς του πληθυσμού.
Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, με την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού, ο μέσος πολίτης, ανήμπορος να κρίνει από μόνος του τα σύνθετα ιατρικά ζητήματα που έχουν προκύψει και που άλλαξαν τις ζωές μας, παρακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια τους ειδικούς.
Του Όφι ΙοβόλουΤο τερμάτισε ο παραλίγο Μωυσής και νυν Έλβις της Ευρώπης.Αλλά θα μας πείτε... και τι έγινε που αντί να έρθουν τα εκατομμύρια εμβόλια που μας έταξε ήρθαν μόνο δυο κούτες;