Παναχαϊκή Γ.Ε.: Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα στηρίξει ουσιαστικά το φιλόδοξο πρόγραμμα Παιδείας και αθλητισμού "Πυθαγόρας"

Ένα πολύ ενδιαφέρον ραντεβού έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μεταξύ του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού με αντιπροσωπεία της Παναχαϊκής Γ.Ε., την οποία συγκροτούσαν οι Παναγιώτης Σεμιτέκολος (πρόεδρος) και Κώστας Σβόλης (αντιπρόεδρος).

 

Η όλη κουβέντα είχε να κάνει μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας για το καινοτόμο πρόγραμμα «Πυθαγόρας», σημείο αναφοράς σε θέματα παιδείας-πολιτισμού-αθλητισμού.

 

Πρόγραμμα το οποίο η Περιφέρεια κι έχοντας μια πρώτη εικόνα μέσα από το επίσημο κοκκινόμαυρο σάιτ, θέλει να το στηρίξει με τις δικές της δυνάμεις έτσι ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί ακόμη καλύτερα κι αυτό μετέφερε στην διοικητική ηγεσία της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.

 

Τις επόμενες ημέρες η Παναχαϊκή Γ.Ε. Θα στείλει πλήρες ενημερωτικό υλικό της όλης δράσης του «Πυθαγόρα», έτσι ώστε η Περιφέρεια να είναι σε θέση τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει αναλυτικά το πως θα στηρίξει και θα ενισχύσει το όλο αυτό φιλόδοξο και πρωτοπορειακό πρόγραμμα, που είναι έτοιμο για να ανοίξει τα φτερά του κι εκτός Ελλάδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Μείζον θέμα προκύπτει στον Προμηθέα με την νέα χάραξη της διπλής σιδηροδρομικής γραμμής στην Πάτρα για την υπογειοποίηση του τρένου, όπως έγινε γνωστό με σχετική
  Την ευκαιρία σε ένα νέο παιδί να δείξει τις ικανότητές του κάνοντας το μεγάλο βήμα στην καριέρα του επελέξε ο Μάκης Γιατράς για τον πάγκο του Προμηθέα προκειμένου να καλυφθεί
Τέλος στο αήττητο του πρωταθλητή Ελλάδας για φέτος Ολυμπιακού έβαλε χθες βράδυ ο ΠΑΟΚ και μάλιστα στο Γ. Καραίσκάκης νικώντας τον με 1-0 χάρις σε γκολ στο 90'.
Παίκτες προκειμένου να στελεχώσει το δυναμικό της, για την νέα αγωνιστική περίοδο αναζητά η Παναχαϊκή.
Την Τετάρτη 29 Ιουλίου θα γίνει οριστικά η εκλογική διαδικασία σε Απόλλωνα και Απολλωνιάδα και ήδη η διοίκηση του συλλόγου με επίσημη ανακοίνωσή της καλεί όλους
Φινάλε απαγορευμένο για καρδιακούς προμηνύεται στα play off της Super League, μετά τα αποτελέσματα της 6ης (προτελευταίας αγωνιστικής) του μίνι πρωταθλήματος.
   Φέτος δεν είναι μόνο οι Παίδες και οι Έφηβοι του Προμηθέα που κυνηγάνε την διάκριση.
Οι σημερινές ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις είναι οι παρακάτω:
Στον τελικό του Ultimate Tennis Championship προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπου θα αντιμετωπίσει αργά απόψε το βράδυ (23.00) τον Ιταλό