Ο Πολυχρόνης Θωίδης ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη.

Ο φοροτεχνικός Πολυχρόνης Θωίδης ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για την ανακοίνωση του Επιμελητηρίου για το κλείσιμο επιχειρήσεων.

https://www.mixcloud.com/radiogamma/%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%8...

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας, Λευτέρης Πολυκρέτης, ζωντανά στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή για την 29 Αμφικτυονία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών 5,6 και 7 Οκτωβρίου και το Πανελλήνιο Συνέδριο Θαλασσαιμίας.
Ο Βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τα φαινόμενα κίτρινου τύπου από την πλευρά των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ αλλά και για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις συνθήκες κράτησης των προσφύγων στη Μόρια.
Ο προϊστάμενος πολιτικής προστασίας Νίκος Γυφτάκης ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για την πορεία του "Ξενοφώντα" στη Δυτική Ελλάδα.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη "Τώρα για την Πάτρα", Γιώργος Σιγαλός, ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τις διευρευνητικές συναντήσεις που έγιναν μεταξύ τριών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο αναπληρωτής Ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Πολυχρόνης Θωίδης ζωντανά στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή για την πορεία της οικονομίας του εμπορικού κόσμου.
Ο φοροτεχνικός Δημήτρης Μπόκαρης ζωντανά την εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για την παρακολούθηση των τραπεζικών λογαριασμών για τους φορολογούμενους που είναι στον νόμο Κατσέλη.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για την παράδοση και τη χρήση της Μίνι Περιμετρικής αλλά και τη λειτουργία και τη διαχείριση του Φράγματος Πείρου Παραπείρου.
Ο Συνδικαλιστής του Εργατικού Κέντρου Πατρών ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τις εργασιακές συνθήκες στην Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών.