Ο Πολυχρόνης Θωίδης ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη.

Ο φοροτεχνικός Πολυχρόνης Θωίδης ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για την ανακοίνωση του Επιμελητηρίου για το κλείσιμο επιχειρήσεων.

https://www.mixcloud.com/radiogamma/%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%8...

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο οικονομολόγος και μέλος του Κιν.Αλλ, Ηρακλής Ρούπας, ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για το κραχ των τελευταίων ημερών στο Χρηματιστήριο, την κατάθεση και ψήφιση του προϋπολογισμού, την περικοπή των συντάξεων και τις παροχές της κυβέρνησης.
Ο Ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου, Πολυχρόνης Θωίδης, ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τη Black Friday, τις εκπτώσεις των εμπορικών καταστημάτων αλλά και τη συμπεριφορά των καταναλωτών.
Το μέλος του τομέα Υγείας της ΝΔ, Έλενα Κονιδάρη, ζωντανά στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή για τη συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης κι εκκλησίας, για τα προβλήματα της περιοχής όπως η μειωμένη ελαιοκομική παραγωγή αλλά και για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο.
Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Πατρέων, Χρήστος Κορδάς, ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τη δημιουργία θέσεων στάθμευσης στον Άγιο Διονύσιο αλλά και για την πεζοδρόμηση της γειτονιάς της Αγ. Ειρήνης.
Ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για το πως ο Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα θα συνυσφέρει στον τουρισμό της περιοχής.
Η εκπρόσωπος των καταστηματαρχών στα Ταμπάχανα, Νίκη Ντούκα, ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για την αυριανή (21/11 18:30) κινητοποίηση των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής για τα προβλήματα που δημιουργεί ο κόμβος της περιοχής με την Μίνι Περιμετρική.
Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για την παρέμβαση κι αναβάθμιση της ΠΕΟ Πατρών-Αιγίου.
Ο πρόεδρος του Σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ, Γιώργος Τσαπάρας ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τη σημερινή συγκέντρωση των συνταξιούχων στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα.
Ακούστε στον παρακάτω σύνδεσμο τη συνέντευξη της Μαρίας Παναγοπούλου στον Θεόδωρο Παπαθεοδώρου στην εκπομπή "Βελούδινες κραυγές".