Ο Νίκος Σουγλέρης σχολιάζει την αθλητική επικαιρότητα στην εκπομπή του Μίλτου Σπυρόπουλου (15-03-2019).

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ακούστε τι δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Χρήστος Γραμμένος, με την παράταξη "Δυτική Ελλάδα μπροστά" του Κώστα Σπηλιώπουλου, στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τη συμμετοχή του στις εκλογές, τις πολιτικές επιλογές των υπολοίπων υποψηφίων αλλά και τις αναπτυξιακές ευκαιρίες που έχασε η Δυτική Ελλάδα.
Ακούστε τι δήλωσε ο γραμματέας του Δήμου Πατρέων, Νίκος Τσιμογιάννης, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τις καταγγελείες των υπολοίπων παρατάξεων για τα εγκαίνια του Moxy Hotel.
Ακούστε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης Ωρα Πατρών, Θεόδωρος Μενεγής στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τις καταγγελείες της παράταξης για από κοινού παρουσίας στα εγκαίνια του Moxy Hotel του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη με τον Αμερικάνο Πρέσβη Τζ. Πάιατ.
Ακούστε τι δήλωσε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Αχαΐας, Γιώργος Αθανασόπουλος, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για την επίσκεψη και την ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην Πάτρα.
Ακούστε τι δήλωσε ο γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Γιώργος Μπαλάσης, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για την επίσκεψη της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στην Πάτρα.
Ακούστε τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, Γιώργος Σακελλαρόπουλος, στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για τα 100 βραβεία γευσιγνωσίας που κέρδισε η επιχείρηση σε διεθνείς διαγωνισμούς.
Ακούστε τι δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη "Όλα από την αρχή", Δημήτρης Μπαρμπούνης, στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή.