Ο Νίκος Σουγλέρης στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή σχολιάζοντας την επικαιρότητα (12-02-2019)

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ακούστε τι δήλωσε η εθελόντρια από την περιοχή του Ερυμάνθου, Αλεξάνδρα Κανελλακοπούλου, στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για τη συμμετοχή στον Δόλιχο Δρόμο.
Άκούστε τι δήλωσε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Κώστας Κακκαβάς, στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για την επίσκεψη και ομιλία Τσίπρα στην Πάτρα το Σάββατο 20/4, τις οικονομικές επιτυχίες της κυβέρνησης αλλά και την προεκλογική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ σε Ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ακούστε τι δήλωσε ο Νομικός και πρώην Βουλευτής, Νίκος Τσούκαλης, στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τη σύλληψη Λυκουρέζου και την κατάσταση στις φυλακές.
Ακούστε τι δήλωσε ο υποψήφιος με την παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, Γιώργος Καυκάς, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τη συμμετοχή του στις εκλογές του Μαΐου με την παράταξη "Πρωτεύουσα Ξανά".
Ακούστε τι δήλωσε το μέλος της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Γιάννης Γκόβας, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για την πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Ακούστε τι δήλωσε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Διακαιοσύνης, Μαρίνος Σκανδάμης, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για την ψήφιση των διεκδικήσεων των Γερμανικών αποζημειώσεων.
Ακούστε τι δήλωσε ο Πολιτικός Μηχανικός και υποψήφιος με την παράταξη "Όλα από την αρχή" του Νεκτάριου Φαρμάκη, Παναγιώτης Τσώνης, στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για τη συμμετοχή του στις εκλογές και την προεκλογική διακύρηξη του συνδιασμού για την αντισεισμική θωράκιση κτηρίων.
Ακούστε τι δήλωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Ανδρέας Ριζούλης, στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τη χθεσινή ψήφιση στη Βουλή για τις Γερμανικές αποζημειώσεις.