Ο Νίκος Σουγλέρης ζωντανά στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή σχολιάζοντας την επικαιρότητα (10-01-2019)

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο καθηγητής εργατολογίας, Αλέξης Μητρόπουλος, ζωντανά στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για τα χθεσινά στοιχεία για την ανεργία και την χαμηλόμισθη εργασία.
Το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, Ηρακλής Ρούπας, ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για την ψήφιση στο Κοινοβούλιο για την Συμφωνία των Πρεσπών, την κοινοβουλευτική διάλυση του Ποταμιού και την πολιτική συνέχεια στην κεντροαριστερά.
Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Ανδρέας Ριζούλης, ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για την ψήφιση στο κοινοβούλιο για την Συμφωνία των Πρεσπών και την επόμενη μέρα της κεντροαριστεράς.
Ο πρώην αντιδήμαρχος, Αλέξης Σκαρμέας, ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τις αστοχίες στην τελετή έναρξης του Καρναβαλιού.
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, Βασίλης Αϊβαλής, ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τους χώρους αποθήκευσης για το Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο για το δίκτυο  παροχής στα νοικοκυριά της Δυτικής Ελλάδας.
Ο παίχτης του Απόλλων Πατρών, Λάμπρος Βλάχος, ζωντανά στην εκπομπή του Μίλτου Σπυρόπουλου για την νίκη της ομάδας στην Περιβόλα επί της Ευρώπης Πευκοχωρίου, τα επόμενα ματς στην Α2 Εθνική, και την χημεία της ομάδας.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων, Σπύρος Θεοχάρης, ζωντανά στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για την υποψηφιότητά του στις εκλογές, τις δυνατότητες του Δήμου και την προγραμματική πορεία της υποψηφιότητάς του.