Ο Νίκος Κανελλάκης στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ακούστε τι δήλωσε ο παίχτης τπυ Απόλλων Πάτρας, Γιάννης Μολφέτας, στην εκπομπή του Μίλτου Σπυρόπουλου για το σημερινό παιχνίδι με την Καβάλα για τα playout της Α2 Εθνικής, αλλά και τη συμμετοχή του στις εκλογές με την παράταξη "Πρωτεύουσα Ξανά" του Γρηγόρη Αλεξόπουλου.
Ακούστε τι δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ της Παναχαϊκής, Αλέκος Πολυδωρόπουλος, ζωντανά στην εκπομπή του Μίλτου Σπυρόπουλου για τον σημερινό τελικό με τον Αίολο Αγυιάς.
Ακούστε τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας, Νίκος Καρακίτσος, στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για την πορεία μέχρι τις τοπικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές.
Ακούστε τι δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ερυμάνθου, Διαμαντής Κανελλόπουλος, με τον συνδιασμό Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο, στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για τα προβλήματα του Δήμου και τις προεκλογικές ομιλίες τουν συνδιασμού.
Ακούστε τι δήλωσε ο φοροτεχνικός Δημήτρης Μπόκαρης στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για το άνοιγμα των ρυθμίσεων δόσεων για χρέη στο δημόσιο.
Ακούστε τι δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, με τον Συνδιασμό Πρωτεύουσα Ξανά, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τη συμμετοχή του στις εκλογές, τις μεθόδους ανάπτυξης της περιοχής, αλλά και τις πιθανές συνεργασίες στο δημοτικό Συμβούλιο μετά τις εκλογές.
Ακούστε τι δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Θεόδωρος Ντρίνιας με την παράταξη "Το Κοινοτικόν" και η υποψήφια δημοτική Σύμβουλος Μαρία Σοφούλη στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για τη συμμετοχή τους στις εκλογές αλλά και την επόμενη μέρα της νέας δημοτικής αρχής.
Ακούστε τι δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πατρέων, Νίκος Τσιμογιάννης, στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τις διαμαρτυρίες των συμβασιούχων του Δήμου, αλλά και τις μελέτες που εγκρίθηκαν για τα μελλοντικά έργα.
Ακούστε τι δήλωσε ο υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Καυκάς, με την παράταξη Πρωτεύουσα Ξανά του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τις προγραμματικές δηλώσεις του συνδιασμού αλλά και τις ευκαιρίες της νέας δημοτικής αρχής.