Ο Νίκος Κανελλάκης ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη.

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελλάκης ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τις χθεσινές καταγγελίες για διαφορετικές τιμολογήσεις των σωματείων κολύμβησης στο Κολυμβητήριο "Αντώνης Πεπανός".

https://www.mixcloud.com/radiogamma/%CE%BF-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%8...

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο Τεχνικός του Απόλλωνα Πάτρας Νίκος Βουρνάς ζωντανά στην εκπομπή του Μίλτου Σπυρόπουλου για το αυριανό παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο κλειστό της Περιβόλας.
Η υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ και μέλος του τομέα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΝΔ, Ευσταθία Γιαννιά, ζωντανά στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή για το πρόγραμμα ΠΕΡΣΕΑΣ της Αστυνομίας, τις επιθέσεις προς τα αστυνομικά τμήματα τις τελευταίες ημέρες αλλά και την αυριανή ημέρα των Αστυνομικών.
Το μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βασίλης Παπασημακόπουλος ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για την απόφαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου για κατάργηση της επιστροφής 13ου και 14ου μισθού στους δημόσιους υπαλλήλους.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Ρώρος ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τη δημιουργία του ανοιχτού κέντρου εμπορίου Open Air Mall στο κέντρο της πόλης, αλλά και τις εξελίξεις στα αυτοδιοικητικά.
Ο ειδικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και οικονομολόγος, Θανάσης Κούστας, ζωντανά στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τη μεταφορά της έδρας του ΤΙΤΑΝ εκτός Ελλάδας.
Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Κώστας Σπαρτινός, ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη μετά τα γεγονότα της χθεσινής αποπομπής του Νίκου Κοτζιά από την κυβέρνηση.
Ο πρώη βουλευτής Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης ζωντανά στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τα γεγονότα της χθεσινής αποπομπής του Νίκου Κοτζιά από την κυβέρνηση, αλλά και την εξωτερική πολιτική της χώρας μετά τις αλλαγές αυτές.