Ο κόσμος "έκραζε" τον Μητσοτάκη κι αυτός ... παραπονέθηκε στον Κουτσούμπα!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φάνηκε φανερά ενοχλημένος από τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπό του, όταν μετέβη στη Μητρόπολη για την θρησκευτική τελετή αποχαιρετισμού στον Μίκη Θεοδωράκη.

Κατά την έξοδό του από τη Μητρόπολη, μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης ακούγεται να εκφράζει τα έντονα παράπονά του προς τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα..

Αν και δεν ακούγεται όλος ο διάλογος, εντούτοις όπως έγινε γνωστό αργότερα, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την έντονη δυσφορία του στον γ.γ. του ΚΚΕ για τις αποδοκιμασίες με αυτόν να απαντά: «Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον κόσμο».

Ο πρωθυπουργός ακούγεται καθαρά στη συνέχεια να απαντά: «Ναι αλλά εσείς είχατε την ευθύνη». Αναλυτικότερα:

Αντιμέτωπος με σφοδρές αποδοκιμασίες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την προσέλευση του στο λαϊκό προσκύνημα του Μίκη Θεοδωράκη, στην Μητρόπολη Αθηνών.

Να σημειωθεί ότι πλήθος πολιτικών αρχηγών προήλθε, καθώς και πολιτικών, χωρίς να ακουστεί το παραμικρό.

Με την εμφάνιση όμως του πρωθυπουργού, ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος έξω από τη Μητρόπολη  ξέσπασε σε αποδοκιμασίες, οι οποίες μάλιστα μεταδόθηκαν ζωντανά από την δημόσια τηλεόραση.

Η αντίδραση του κόσμου κατά του πρωθυπουργού ήταν πρωτοφανής. Οι σύμβουλοί του γνωρίζουν άριστα πώς να τον κρατούν καλά «προστατευμένο» από αποδοκιμασίες με ελεγχόμενες και καλά οργανωμένες  εμφανίσεις, αυτή τη φορά όμως -και όπως όλοι μπορούν να δουν-  δεν τα κατάφεραν.