Ο Βασίλης Αϊβαλής στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου.

Ακούστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, Βασίλης Αϊβαλής, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τις δηλώσεις Τσελέντη σχετικά με την ευστάθεια δημόσιων κτηρίων στη Δυτική Ελλάδα.

https://www.mixcloud.com/radiogamma/%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B...

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ακούστε τι δήλωσε η υποψήφια με τον συνδιασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου "Δυτική Ελλάδα Μπροστά", Μαρίκα Αντζουλάτου Παπαθεοδώρου, στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή για τις προτάσεις της παράταξης και της δικής της υποψηφιότητας για τις εκλογές.
Ακούστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλισσαίων "Πείρος", Δημήτρης Μπαρμπούνης, στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή για τη συμμετοχή του στις εκλογές με την παράταξη του"Όλα από την αρχή" του Νεκτάριου Φαρμάκη, τις προοπτικές της περιοχής της Δυτικής Αχαΐας, αλλά και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου.
Ακούστε τι δήλωσε το μέλος του Εργατικού Κέντρου, Βασίλης Βασιλείου, στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τις δράσεις επαναφοράς ηλεκτρικού ρεύματος σε φτωχά νοικοκυριά.
Ακούστε τι δήλωσε ο Χρήστος Σπηλιόπουλος από το Φωτεινό Αστέρι, στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τη σημερινή δράση στην Πλατεία Γεωργίου στις 10:00.
Ακούστε τι δήλωσε ο φοροτεχνικός Δημήτρης Μπόκαρης στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τις πληρωμές των επιδομάτων αυτές τις μέρες.
Ακούστε τι δήλωσε ο υποψήφιος με την παραταξη "Πρωτεύουσα Ξανά", Γιώργος Καυκάς, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για το σχεδιασμό και τη λειτουργία του δικτύου βιολογικού καθαρισμού.
Ακούστε τι δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης "Πάτρα η δική μας πόλη", Νίκος Τζανάκος, και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τις προτάσεις της παράταξης για την ανάπλαση στην περιοχή του Λαδόπουλου.
Ακούστε τι δήλωσε το μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, Δημήτρης Αγγελόπουλος, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τις δράσεις επανασύνδεσης ρεύματος σε φτωχά νοικοκυριά.
Ακούστε τι δήλωσε ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Δημήτρης Κατσικόπουλος, στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για τη συμμετοχή του στην παράταξη του Κώστα Σπηλιόπουλου, για το έργο της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής τις ευκαιρίες που έχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αλλά και τις Δημοτικές εκλογές.
Ακούστε τι δήλωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Νίκος Καραθανασόπουλος, στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στην ομιλία του στην Πάτρα.