Ο Αλέκος Θανόπουλος στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου.

Ακούστε τι δήλωσε ο αγρότης και συμμετέχων στις κινητοποιήσεις των αγροτών, Αλέκος Θανόπουλος, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τον χαρακτήρα των κινητοποιήσεων και τα επόμενα βήματα.

https://drive.google.com/open?id=1wUPG1_0IBgLJk7ynuvsDeXQrDjtLV8dj

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ακούστε τι δήλωσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Γεωργίου στην εκπομπή του Μίλτου Σπυρόπουλου για τον σημερινό αγώνα της ΑΕΚ με την Σαν Λορέτζο, τη μάχη του Απόλλωνα για την παραμονή στην Α2 και την πορεία της Παναχαϊκής.
Ακούστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτων Μαρλαφέκας, στην εκπομπή της Άντυς Μαγνησαλή για την χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το πρόγραμμα της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
Ακούστε τι δήλωσε ο νομικός, Χρήστος Λιαρομάτης, στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τις ρυθμίσεις και τις νομικές διαδικασίες για τα κόκκινα δάνεια.
Ακούστε τι δήλωσε το μέλος της συντονιστικής των κατοίκων Κανακάρη-Κορίνθου, Δημήτρης Δημητρόπουλος, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για τις ενστάσεις των κατοίκων για τα έργα αντιδρόμησης των οδών.
Ακούστε τι δήλωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Ανδρέας Ριζούλης, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για το σχέδιο νόμου που θα κατατεθεί για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων.
Ακούστε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Δήμου Πατρέων, Ανδρέας Αντωνόπουλος, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου για την αξιοποίηση του Πάρκου στον Ριγανόκαμπο και την απομάκρυνση των Ρομά από την περιοχή.
Ακούστε τι δήλωσε ο φοροτεχνικός, Πολυχρόνης Θωίδης, στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή για τις φορολογικές δηλώσεις.