ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΔΑΦΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ

Αθήνα 28-5-2021

 

 

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ  ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ - ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΔΑΦΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ

 

 Σκαλί-σκαλί κατεβαίνουμε του κακού τη σκάλα. Η Κυπριακή τραγωδία επαναλαμβάνεται αυτή τη φορά με Διπλωματικό Αττίλα. Μετά την οριστική διχοτόμηση του Νησιού της Αφροδίτης, η Τουρκία προωθεί τα επεκτατικά της σχέδια στο Αιγαίο και τη Θράκη με την πλήρη ανοχή του πλέον μοιραίου Πρωθυπουργού που ονομάζεται Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ουδέποτε στη μεταπολίτευση υπήρξε τέτοιου βαθμού υπάκουος Πρωθυπουργός στη ντόπια ολιγαρχία και στα ξένα κέντρα που επιδιώκουν την εδαφική συρρίκνωση της Ελλάδας και την αέναη οικονομική κατοχή της.

Η επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη Θράκη που χαρακτηρίζεται ως ιδιωτική, είναι μια ακόμη αποχρώσα ένδειξη ότι ζυμώνεται μυστική συμφωνία στα παρασκήνια, που οδηγεί σε επαναδιανομή του Αιγαίου, προωθεί την κοσσοβοποίηση της Θράκης και μετατρέπει την Ελλάδα σε περιοχή κοινού ελέγχου Γερμανίας-Τουρκίας.

Εντός ολίγου αναμένεται να στρίψει δυτικότερα ο Ταγίπ Ερντογάν για να υπάρξει και το επιχείρημα από πλευράς Βερολίνου και Αθηνών ότι η κατάσταση στην ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ σταθεροποιήθηκε και επομένως κάτι πρέπει να πάρει.

Ο κ. Ερντογάν δεν φωνάζει τυχαία κάθε τόσο ότι μετά το ραντεβού με τον κ. Μπάιντεν θα αρχίσει νέα περίοδος στις σχέσεις Ηνωμένων Πολιτειών και Τουρκίας.

Η επίσκεψη του κ. Τσαβούσογλου στην Θράκη και την Αθήνα είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των καθημερινών Εθνικών ταπεινώσεων.

Ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου αποδεικνύεται μοιραίος για την πατρίδα και το Έθνος. Είναι μια πολιτική μαριονέτα την οποία κινούν όπως θέλουν όλα τα μεγάλα συμφέροντα, είτε αυτά είναι πολυεθνικές φαρμάκων, είτε η ολιγαρχία των Αθηνών, είτε το Βερολίνο.

Όσο παραμένει Πρωθυπουργός, διαλύονται οι δομές του Κράτους, εξασθενούν και μηδενίζονται οι αντιστάσεις του και κρίνεται η ένδεια που αποτελεί παγκοσμίως την πρώτη αιτία θανάτου.

Το μοναδικό προπαγανδιστικό όπλο-παραβάν με το οποίο θέλει να κρύψει την τοξική-αποκρουστική πολιτική του είναι οι εμβολιασμοί. Ενώ η Ευρώπη παρακολουθεί τις παρενέργειες και μετράει με προσοχή τους θανάτους από τα εμβόλια, η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ασυγκράτητη και άνευ αιδούς παραβιάζει τον απαράβατο κανόνα που ορίζει ότι ουδεμία ιατρική πράξη επιβάλλεται άνευ συναίνεσης υγιούς ή ασθενούς ατόμου.

Δυστυχώς όπως ο πατέρας του με την αποστασία και την ανατροπή του Γεωργίου Παπανδρέου έφερε την Απριλιανή δικτατορία, που οδήγησε στον Αττίλα και την διχοτόμηση της Κύπρου, έτσι και αυτός φέρνει τη διχοτόμηση του Αιγαίου και την κοσσοβοποίηση της Θράκης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Καλώς ή κακώς η μεγάλη πλειοψηφία χάρη στην οποία πέτυχε αυτοδυναμία η ΝΔ δεν οφείλεται αποκλειστικά στους «πούρους» οπαδούς της, αυτούς δηλαδή που θα την ψήφιζαν βρέξει χιονίσει,
Οι δύο διασημότερες προσωπικότητες δίπλα στον ορισμό του φασισμού είναι ο ηγέτης του ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ κόμματος της Ιταλίας (Benito Mussolini) και ο ηγέτης του ΕθνικοΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ εργατικού κόμματος της Γερμανίας (Adolf Hitler).
Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, ακόμη και για τα «στρεβλά» νεοελληνικά μας δεδομένα.
(Ανανεωμένο) Ζαλισμένοι από τα απανωτά ντιρέκτ του Antinews, οι… άριστοι έβαλαν τα γνωστά - άγνωστα… νεοφιλελεύθερα αδέρφια να υπερασπιστούν τη χαμένη τιμή του μητσοτακικού καθεστώτος.
Το έχω γράψει ουκ ολίγες φορές.Η πανδημία ήταν και είναι βούτυρο στο ψωμί του Κυριάκου (και των Ποταμίσιων χίπστερ, κ.ά. που τον πλαισιώνουν).
Κοινή Διακήρυξη του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ
Οι λόγοι για τους οποίους αναγκάζονται χιλιάδες Έλληνες να ασχοληθούν ενεργά με την πολιτική είναι 3: η πλειοψηφία των πολιτών είναι σε οικονομική δυσπραγία, υπάρχει μεγάλη ανισότητα και δεν υπάρχει δημοκρατία.
Να πετάς το μπαλάκι των ευθυνών για την αδυναμία «επίλυσης» του προβλήματος της σκληρής εγκληματικότητας στη Δικαιοσύνη είναι κάπως τραγελαφικό, μιας και οι νόμοι στους οποίους στηρίζεται η Δικαιοσύνη για να κρίνει παράγονται από αυτούς που της πετάνε το μπαλάκι!
Δυο αδέλφια έφηβοι σαπίζουν στο ξύλο σταθμάρχη του μετρό, επειδή έκανε τη δουλειά του, αλλά αφού η αστυνομία μπαίνει στη διαδικασία να τους βρει και να τους συλλάβει, ο ανακριτής τους αφήνει ελεύθερους ορίζοντας τακτική δικάσιμο…
Εμείς πάντως το είχαμε πει εδώ και καιρό και τα... νεοφιλελεύθερα αδέρφια μας έλεγαν χολερικούς.... «Έτσι όπως πάει ο Μωυσής το 19% του ’12 θα μοιάζει με θαύμα»,