Καταγγελίες Βρούτση: Πότε σκοπεύει να απαντήσει ο κύριος Μητσοτάκης;

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Εργασίας, Γ. Βρούτση, στο Documento (βλέπε: Περήφανοι που μας κυβερνάει ο Φουρθιώτης), κυριολεκτικά μας άφησαν άναυδους.

Ούτε ο Κορλεόνε δεν είχε μηχανευτεί τέτοιες πρακτικές για να... διεκπεραιώνει τις υποθέσεις του.

Το τραγικότερο όλων είναι, ότι κατόπιν τόσο του συνταρακτικού ρεπορτάζ του Documento όσο και του σφυροκοπήματος της αντιπολίτευσης (βλέπε: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Απαιτούμε απαντήσεις για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento - ΜέΡΑ 25: Η Δικαιοσύνη οφείλει, αν δεν το έχει ήδη πράξει, να ερευνήσει τα όσα κατήγγειλε ο κ. Βρούτσης για το πρόγραμμα ΣΥΝ-Εργασία), ο κύριος Μητσοτάκης αντί να δώσει τις αναγκαίες απαντήσεις προτίμησε να κωφεύσει χαϊδεύοντας συμπαθή τετράποδα (βλέπε: Μήνυμα του πρωθυπουργού: Οι φίλοι δεν αγοράζονται. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο).

Δεν ξέρουμε αν έχει αντιληφθεί τη σημαντικότητα της εν λόγω αποκάλυψης και που μπορεί να οδηγήσει.

Διότι αν ισχύουν τα καταγγελλόμενα, μιλάμε για καραμπινάτη εκβίαση υπουργού με συνεπακόλουθο την εκπαραθύρωσή του από το υπουργείο του οποίου προΐστατο, ο οποίος σήμερα τυχαίνει να είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Συνεπώς, ο πρωθυπουργός οφείλει πάραυτα, για ευνόητους λόγους, να προβεί στις απαραίτητες διευκρινίσεις, προτού να είναι αργά.

Ωστόσο, πολύ φοβούμαστε, ότι η μέχρι τώρα σιωπή του δείχνει ενοχή και ενδεχομένως σκέπτεται πως θα διαχειριστεί ακόμη ένα σκάνδαλο που τσακίζει το... άριστο προφίλ του.

Θα επανέλθουμε..

ΣΧΕΤΙΚΑ

Το ζητούμενο ωστόσο είναι που θα σταματήσει ή αν θα σταματήσει.
Το έχουμε πει εδώ και καιρό. Ο γόνος δεν μπορεί. Κι όσο παραμένει στην εξουσία, τόσο θα λαβώνει την πατρίδα και την παράταξη.
Θυμάστε το περίφημο «πες, πες, πες, στο τέλος κάτι θα μείνει» του Δρος Γκέμπελς;Σήμερα στη μπανανία μας ζούμε το ανάποδο… «σιωπή, σιωπή, σιωπή, στο τέλος θα ξεχαστεί».
Οι Αμερικάνοι λένε πως στον πόλεμο και στον έρωτα όλα επιτρέπονται.
Οδεύουμε ολοταχώς στις δέκα χιλιάδες νεκρούς κι αντί ο Κυριάκος να ζητήσει ταπεινά συγνώμη, για μια ακόμη φορά, επέρριψε τις ευθύνες για την ανείπωτη τραγωδία στους πολίτες.
Είθισται την πρωταπριλιά να λέμε και να γράφουμε ψέματα.Όχι όμως σήμερα. Σήμερα μόνο αλήθειες.
Με το που έσκασε πέρυσι η πανδημία η κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα, επέβαλλε αυστηρά μέτρα στις μετακινήσεις, έκλεισε την αγορά και την εστίαση, και γενικά τα πήγε καλά, με τη χώρα μας να
Ήταν μια μεγαλειώδης γιορτή… μια μοναδική επέτειος.Που γιορτάστηκε κατά τον καλύτερο τρόπο δεδομένων των συνθηκών.
Μεγάλη μέρα η σημερινή. Μοναδική.Μια σπάνια επέτειος, που κάποιος μπορεί να ζήσει (αν) μόνο μια φορά στη ζωή του.
Πριν από ενάμιση και κάτι χρόνο, ο πάντα σοφός λαός έδωσε αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία