Η απάντηση του Γρηγόρη Πετράκου σε όσους δεν διαβάζουν “καλά”!

Ηχηρή απάντηση σε όλα Μέσα που τον λοιδόρησαν για την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις παρελάσεις, έδωσε ο Γραμματέας – Εκπρόσωπος του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Γρηγόρης Πετράκος μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο Facebook:
Τι λυπηρό. Τα μεγάλα ενημερωτικά site αντί να ενημερώνουν, παίζουν το ρόλο του “κυβερνητικού μπράβου” που αναλαμβάνει τη “βρώμικη δουλειά” να εκτελεί τη “δολοφονία της προσωπικότητας” κάθε ελεύθερου ανθρώπου που εκφράζει με επιχειρήματα την αντίδρασή του στα βασιλικά διατάγματα.
Ειδικά όταν αυτή η άποψη τυγχάνει μεγάλης λαϊκής αποδοχής, τότε τα χτυπήματα και η συκοφαντία είναι λυσσαλέα.
Έτσι, κάτι χρυσωμένα “πρώτα θέματα” και κάτι πετσωμένοι “ενικοί” προσπάθησαν να παρουσιάσουν ως “ύβρη” το χθεσινό μου σχόλιο που αφορούσε την απαράδεκτη ματαίωση της μαθητικής παρέλασης, δήθεν για λόγους πένθους. Προσπάθησαν να το συνδυάσουν με τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και να βγάλουν εμένα ασεβή.
Διαβάστε τη δημοσίευση μου. Ολόκληρη.
Έγραψα ότι το πένθος για ένα πολιτικό πρόσωπο (όποιο και αν είναι) δεν είναι λόγος να ματαιωθεί η παρέλαση μιας εθνικής επετείου.
Η παρέλαση δεν είναι καρναβάλι κύριοι ανθέλληνες. Δεν είναι εκδήλωση. Δεν είναι διασκέδαση.
Η παρέλαση είναι πένθος. Είναι πράξη μνήμης και σεβασμού στη θυσία των προγόνων μας.
Αν ήθελαν να τιμήσουν τη Φώφη Γεννηματά (και αυτό έγραψα) θα έπρεπε να γίνει ενός λεπτού σιγή ή ένα άγημα να ρίξει τουφεκιες στον αέρα εις μνήμην. Αυτό είναι τιμή!
Τιμή στον εκλιπόντα ΔΕΝ είναι να απαγορεύεις τη μαθητική παρέλαση.
Το κίνητρό τους πλέον φανερά είναι το σβήσιμο από τη μνήμη και τη συνείδηση του Έλληνα της Εθνικής και θρησκευτικής του συνείδησης.
Αυτό φαίνεται φανερά από το ότι με κάθε αστεία πρόφαση εδώ και δύο χρόνια έχουν απαγορεύσει όλες τις εθνικές και θρησκευτικές μας εορτές.
Βέβαια δεν έδειξαν τον ίδιο ζήλο όταν συνέβαιναν μουσουλμανικές περιφορές ανδρείκελων ή πακιστανικές εορτές στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί τσιμουδιά.
Το ότι οι περισσότεροι από αυτούς δηλώνουν άθεοι και διεθνιστές είναι δικαίωμά τους.
Το να πιστεύουν όμως ότι θα τους αφήσουμε να αλλοιώσουν τα ήθη και έθιμα της Ελλάδας επειδή δεν τους αρέσουν, ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΥΒΡΙΣ.
Μας είπαν μειοψηφία.
Μένει να το διαπιστώσουμε…”

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ουδόλως προκαλεί έκπληξη η χουντικής εμπνεύσεως τιμωρία για τους ανεμβολίαστους 60ρηδες.
Δυόμισι χρόνια διακυβέρνησηςτων «αρίστων» του Κυριάκου, κι ακόμη να σηκώσουμε κεφάλι.Λες και μας έφτυσε κάποιος μοχθηρός θεός… κάποιο αόρατο χέρι που συντονίζει τα του σύμπαντος.
Έγινε και αυτό! Τα ΜΜΕ που αγχώνονται για την εξεταστική στη Βουλή για την λίστα… Πέτσα, προέβαλαν με διθυράμβους την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκης στην Washington Post. Ωστόσο, υπήρχαν σημεία όπου ποτέ δεν προβλήθηκαν. Γιατί άραγε;
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Πάρις Κουρτζίδης, καταγγέλλει το πρωθυπουργικό γραφείο για ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ του διεθνή τύπου, ειδικά όταν ο πρωθυπουργός ρωτάτε ευθέως, ακόμη και περί λογοκρισίας στην Ελλάδα.
Tα κεντρικά δελτία ειδήσεων (ΣΚΑΙ και MEGA) εξαφάνισαν χθες (24-11-21) τους 93 νεκρούς του κορωνοϊού από τους τίτλους τους!
Εμείς πάντως, φίλτατε Κυριάκο, σου έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό να μην προσπαθήσεις να απεμπλακείς από τα τραγικά σου αδιέξοδα και να προσφύγεις πάραυτα σε εκλογές, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να εγκλωβιστείς πλήρως.
Χρειάστηκαν μόλις οκτώ δευτερόλεπτα! Για να κατεδαφίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το οικοδόμημα της ελληνικής συστημικής δημοσιογραφίας (embedded journalism - ενσωματωμένη δημοσιογραφία).
Απαράδεκτη η Ολλανδή δημοσιογράφος με το... βεβαρημένο παρελθόν.Απαράδεκτος εξίσου κι ο... παραλίγο Μωυσής, ο οποίος δεν μπόρεσε να επιδείξει την απαιτούμενη για πρωθυπουργό ψυχραιμία κι απάντησε σαν θιγμένο πριγκιπόπουλο.