Εκνευρίστηκε το... πριγκιπόπουλο

Απαράδεκτη η Ολλανδή δημοσιογράφος με το... βεβαρημένο παρελθόν.

Απαράδεκτος εξίσου κι ο... παραλίγο Μωυσής, ο οποίος δεν μπόρεσε να επιδείξει την απαιτούμενη για πρωθυπουργό ψυχραιμία κι απάντησε σαν θιγμένο πριγκιπόπουλο.

Εκθέτοντας τόσο τη χώρα, όσο και τους Έλληνες δημοσιογράφους.

Την πρώτη, καθώς πάνω στα νευρά του επί της ουσίας παραδέχτηκε ότι την έχει μετατρέψει σε αποθήκη ψυχών (προς ενίσχυση του φημισμένου μπολιάσματος) κατόπιν εντολών του ευρωπαϊκού κονκλαβίου. Τη βρωμοδουλειά δηλαδή, που δεν τολμούν να κάνουν αυτοί, η οποία ενίοτε βαπτίζεται κι ως έπος (π.χ. Έβρου) για να μην μπουκάρουν κι άλλοι μουσαφιραίοι και καταρρεύσουν οι κυβερνήσεις των δήθεν Ευρωπαίων αλτρουιστών-ταγών.

Τους δεύτερους, διότι με τα περί... ευθύτητας των ερωτήσεων, έκανε γνωστό σε όλη την υφήλιο ότι αποτελούν φερέφωνα του... μητσοτακικού καθεστώτος. Τύφλα να' χει ο Ερντογάν.

Το τραγικό είναι, ότι με τους διθυράμβους τους σχετικά με την... πρωθυπουργική γενναιότητα, επιβεβαίωσαν τα λεγόμενά του.

Τουλάχιστον οι... καθεστωτικοί.

Οι υπόλοιποι είναι λίγοι και δεν μπορούν να ξεπλύνουν την εθνική ντροπή.

Και κάτι ακόμη. Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχεται έμμεσα τα διαβόητα pushbacks, ήτοι την παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, είναι σίγουρος ότι οι Βρυξέλλες θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους και θα αποφευχθούν οι όποιες καταδίκες;

Τις οποίες κάλλιστα θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί η Τουρκία, για να ακυρώσει και την εξωτερική πολιτική μας που έχει κάνει σημαία της το Διεθνές Δίκαιο για να αποτρέψει τα αναπότρεπτα;

Φίλτατε Κυριάκο… τροφή για σκέψη.

Με την απαραίτητη ψυχραιμία εννοείται…

Γιατί δεν θέλει και πολύ να νομιμοποιηθεί η… «Γαλάζια Πατρίδα».

Δύσκολη υπόθεση η πολιτική… νεοφιλελεύθερα αδέρφια.

Ιδιαίτερα για τους γόνους-πριγκιποπούλα που τους πήραν από το χέρι, τους σπούδασαν, τους βρήκαν δουλειά, τους κάναν βουλευτές και μετά πρωθυπουργούς.

Οι οποίοι όταν βγαίνουν από τα νερά τους τσαντίζονται και… γαία πυρί μειχθήτω.

Το πιάσατε νομίζουμε το υπονοούμενο...

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ουδόλως προκαλεί έκπληξη η χουντικής εμπνεύσεως τιμωρία για τους ανεμβολίαστους 60ρηδες.
Δυόμισι χρόνια διακυβέρνησηςτων «αρίστων» του Κυριάκου, κι ακόμη να σηκώσουμε κεφάλι.Λες και μας έφτυσε κάποιος μοχθηρός θεός… κάποιο αόρατο χέρι που συντονίζει τα του σύμπαντος.
Έγινε και αυτό! Τα ΜΜΕ που αγχώνονται για την εξεταστική στη Βουλή για την λίστα… Πέτσα, προέβαλαν με διθυράμβους την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκης στην Washington Post. Ωστόσο, υπήρχαν σημεία όπου ποτέ δεν προβλήθηκαν. Γιατί άραγε;
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Πάρις Κουρτζίδης, καταγγέλλει το πρωθυπουργικό γραφείο για ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ του διεθνή τύπου, ειδικά όταν ο πρωθυπουργός ρωτάτε ευθέως, ακόμη και περί λογοκρισίας στην Ελλάδα.
Tα κεντρικά δελτία ειδήσεων (ΣΚΑΙ και MEGA) εξαφάνισαν χθες (24-11-21) τους 93 νεκρούς του κορωνοϊού από τους τίτλους τους!
Εμείς πάντως, φίλτατε Κυριάκο, σου έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό να μην προσπαθήσεις να απεμπλακείς από τα τραγικά σου αδιέξοδα και να προσφύγεις πάραυτα σε εκλογές, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να εγκλωβιστείς πλήρως.
Χρειάστηκαν μόλις οκτώ δευτερόλεπτα! Για να κατεδαφίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το οικοδόμημα της ελληνικής συστημικής δημοσιογραφίας (embedded journalism - ενσωματωμένη δημοσιογραφία).
Ηχηρή απάντηση σε όλα Μέσα που τον λοιδόρησαν για την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις παρελάσεις, έδωσε ο Γραμματέας – Εκπρόσωπος του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Γρηγόρης Πετράκος μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο Facebook: