Γ.Τ.Π.

     Το blog λυπάται που το λέει, αλλά μόνον ένας νεοναζιστής ντόπιος, φανερός, κραγμένος, όχι απ' τους άλλους τους κρυφούς τής Ευρωπαϊκής "Ένωσης", κατάλαβε τί ακριβώς είμαστε: έλληνες Γ.Τ.Π. !
     Όλοι όμως: Κυβέρνηση, κόμματα, λαός, δημοκρατία, δικαιοσύνη, όλοι: Γ.Τ.Π. Σίγουρα Γ.Τ.Π. και σίγουρα όχι Για Την Πατρίδα.

     Από πού ν' αρχίσουμε με αυτό το απέραντο αλαλούμ;
     Ας αρχίσουμε δειγματολειπτικά απ' την
φωτογραφία. Στα μπιτσόμπαρα ο συνωστισμός κολλάει. Έξω απ' τις εκκλησίες για ν' ακούσουμε έναν διαχρονικά Γ.Τ.Π. δεν κολλάει: Nick Hard Γ.Τ.Π.

     Ο Σωτηράκης ο λοιμωξιολόγος -μεγάλη η χάρη του- μας κάνει μουτράκια γιατί ξεμπροστιάστηκε για τα 15 εκατομμύρια εμβόλια τότε για τον Η1Ν1 (ήταν πολλές οι μίζες Άρη), αλλά και για τώρα αφού είναι παγκόσμια ο μοναδικός λοιμωξιολόγος που έλυσε το πρόβλημα ποιό φάρμακο είναι κακό και ποιό είναι καλό για τον κορονοϊό και το προμοτάρει ασύστολα (εξακολουθούν να είναι πολλές οι μίζες Άρη) "δεν σας ξαναενημερώνω σις 6 παρέα με τον σερίφη", μας λέει.  Γ.Τ.Π.

     Η κυβέρνηση επ' ευκαιρία της επιδημίας και της καραντίνας περνάει από την Βουλή αναίσχυντους και επαίσχυντους νόμους για εργασιακά, Παιδεία, περιβάλλον, τα πάντα όλα. Επίσης με την ίδια ευκαιρία σπέρνει μουλωχτά ανά την επικράτεια μετανάστες λαθραίους και μη σε "δομές φιλοξενίας" ακαθόριστης υγειονομικής επάρκειας,
     ..και μετά γκρινιάζει ότι οι μετανάστες συνωστίζονται και "λοιμώγνονται", και θα επιβάλλουν τοπικές καραντίνες, και άλλα εμπριμέ. Γ.Τ.Π.

     Βγαίνει κι ο Κούλης (ένας είναι ο Κούλης. Δηλαδή δύο είναι αλλά ο άλλος πουλάει αλοιφές κι επιστολές του Ιησού) και ειρωνεύεται ασύστολα τους πολίτες με "κίνητρα" για την αγορά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων. Εδώ ο κόσμος υποφέρει δέκα χρόνια τώρα μνημόνια, ανεργίες, αποδημίες, καραντίνες και νέα λουκέτα και νέες απολύσεις, δεν έχει ν' αλλάξει το τετράτροχο χρέπι του με κάτι λιγότερο χρέπι,
     ..κι αυτός εκεί. Ηλεκτοκίνηση. Μπας και πέσει έξω η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Τί έγινε Κούλη μαςΓουστάρεις την γερμανίδα χωριάτισσα; Γ.Τ.Π.

     Οι αρχές (έτσι γενικά κι αόριστα: οι αρχές. Όταν πρόκειται για καμιά παπαριά "οι αρχές". Όταν αραιά και πού πρόκειται για κάτι θετικό "ο τάδε κύριος υπουργός", κι "ο ταδόπουλος κύριος παράγοντας") θα επιτρέψουν την εισαγωγή τουριστών συνωστισμένων μέσα σε κονσερβοκούτια-αεροπλάνα ώστε να "λοιμωχθούν" με την ησυχία τους,
     ..και μετά μόλις πατήσουν το πόδι τους σε ξενοδοχεία εστιατόρια και παραλίες θα βγούν οι μεζούρες να μετράνε "σχολαστικά" τα 1,5 και τα 4 μέτρα, ώστε να πέσουν και τα κατάλληλα πρόστιμα. Γειασάν του Νεούκτη μας. Γ.Τ.Π.

     Πρόστιμα επί παντός επιστητού. Εμ, πώς αλλιώς θα βγεί το φιλοδώρημα-ελεημοσύνη-δώρο του Πάσχα στους "ήρωες με τις άσπρες μπλούζες"Ναι αυτούς τους ήρωες που μετά την καραντίνα ξαναμπαίνουν σιγά-σιγά στο χρονοντούλαπο με τ' αζήτητα και τις κούφιες υποσχέσεις. Είδε κανείς να τους εντάσσουν στα βαρέα και ανθυγιεινά ή να τους επαναφέρουν τους μισθούς στα προ του 2012 επίπεδα, όπως έγινε με τους δικαστικούς ώστε να βγάζουν ωραίες αποφάσεις συνταγματικότητας για όλα τα μνημονιακά μέτραΟύτε αυτοί είδαν Ούτε θα δουν. Γ.Τ.Π.

     Τούρκοι μπαινοβγαίνουν σον Έβρο, στην υφαλοκρηπίδα μας και στην @@λοτρυπίδα μας γενικώς, κι εμείς κυβέρνηση-λαός, όλοι αντάμα, μούγκα στη στρούγκα.  Γ.Τ.Π.

     Του λες του νεοέλληνα: "οκ, το θέμα με την καραντίνα ήτανε πρόβα νυφικού που θα σου φορέσουν αύριο-μεθαύριο, αλλά μη πολυξανοίγεσαι γιατί ο κορονοϊός όντως υπάρχει, κι αν δεν θα πεθάνεις κιόλας θα ταλαιπωρηθείς όμως."  Σαν να του λες "τράβα συνωστίσου χειρότερα από πριν, πλακώσου στις εγκαρδιότητες και τα γλωσσόφιλα γλύψτε δεκαπέντε το ίδιο παγωτό ή ό,τι άλλο, και αποδείξτε κατάφωρα πόσο νεοπλουτίδηδες και ηλίθιοι είσαστε".  Γ.Τ.Π.

     Του λες επίσης του νεοέλληνα"πρόσεξε τί ψηφίζεις, κι αν τελικά αξίζει τον κόπο να ψηφίζεις" κι αυτός εκεί. Μη δεί ιδεοληπτικό θολοκουλτουριάρη, νεοφιλελέ κρυφοφασίστα, από-κομμα του συστημικού σωλήνα τύπου ποταμο-λεβεντο-δημαρο-λαο-ελληνολύσεις, εκεί να τους κάνει βουλευτές υπουργούς και πρωθυπουργούς.  Εμ, όλα εδώ πληρώνονται  Γ.Τ.Π.

     Κι ο κατάλογος δεν έχει τέλος.
     Το απόλυτο χάος. Το απόλυτο  Γ.Τ.Π.
     Μία χώρα ολόκληρη  Γ.Τ.Π.
     Γιατί να σεβαστεί ο άλλος, είτε τούρκος είναι, είτε βορειομακεδόνας(!), είτε νεοναζιστικός "θεσμός" της Ευρωπαϊκής "Ένωσης", μια χώρα που είναι Γ.Τ.Π.;  Γιατί;  Δεν υπάρχει λόγος, και πολύ καλά κάνουν.

     Πολύ καλά μας κάνουν.
     Ας προσέχαμε!..     Υ.Γ.     Τί σημαίνει Γ.Τ.Π.Ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει..

     

ΣΧΕΤΙΚΑ

Γραφει ο Γιώργος Κοτοπούλης 
Το ότι η κυβέρνηση θα έβαζε και χρονικό όριο στην ερωτική συνεύρεση των πολιτών στους οίκους ανοχής για να επιτρέψει την επαναλειτουργία τους ξεπερνά ακόμη και τα πιο τρελά διηγήματα πολιτικής φαντασίας.
     Οι απατεώνες που με το προσωπείο του πολιτικού συστήματος καταδυναστεύουν την χώρα σαράντα χρόνια τώρα με την μορφή του ενός ή του άλλου κόμματος, ή του συνασπισμού απατεώνων,     ..τρομοκρατημένοι απ' την προοπτική να αποκαλυφθούν τα εγκλήματά τους,     ..εγκλήματα τα οποία
     Η κοπελίτσα έκανε το τζόκινγκ της το απομεσήμερο στον έρημο παραλιακό δρόμο. Την σταματάει το αυτοκίνητο των δυνάμεων καταστολής και της ζητάει την περιβόητη φόρμα κυκλοφορίας. Η κοπελίτσα για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν είχε την φόρμα. Πρόστιμο 150 ευρώ.
   Ας υποθέσουμε πως κάποιος από εμάς είχε πέσει εδώ και κανά χρόνο σε κώμα και πως ξύπναγε σήμερα ανίδεος βέβαια για όσα έχουν συμβεί.
  Ώστε λοιπόν Ατομική Ευθύνη.     Μάλιστα.     Ατομική ευθύνη είναι η διάλυση των Εθνικών συστημάτων Υγείας υπέρ των διεθνών τοκογλύφων,
Διαβάζοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις για να γίνεις βουλευτής στην Αρχαία Ελλάδα, αμέσως καταλαβαίνεις το μεγαλείο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας. Όχι σαν τους σύγχρονους εκπροσώπους του λαού που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.
Γραφει ο Κώστας Καβαθάς.Είναι γνωστό το κλισέ που λέει ότι, πολλές φορές η Επιστημονική Φαντασία ξεπερνάει την πραγματικότητα.
ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» Ή ΑΠΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ Η1Ν1 ΤΟ 2009; Η ΠΑΝΕ ΓΙΑ …. «ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ»;;;; Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος…
Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ανακοίνωσε η κυβέρνηση, μετά το ένατο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη χώρα μας.