Γιώργος Τράγκας: Η Νέα Δημοκρατία θυμίζει πλέον μπιραρία ακροδεξιών του Μονάχου

Η πρόσληψη του κ. Στυλιανίδη, έγινε με απευθείας εντολή του Βερολίνου!

Το κόμμα που κυβερνάει σήμερα δεν είναι η Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει καμία σχέση με τις ιδρυτικές αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Είναι μία συγκέντρωση γερμανόφιλων σε μπιραρία του Μονάχου. Ουσιαστικά είναι κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη, που έχει μεταβιβάσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη όλους τους στενούς συνεργάτες του, τους οπαδούς του, φαν του Βερολίνου, μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ και εθνομηδενιστές. Η μειοδοτική διάθεση του πρωθυπουργού των Ιμίων, της Μαδρίτης και του Δουβλίνου, διατηρείται ενισχυμένη από την ομάδα που περιβάλλει τον σημερινό ένοικο του Μαξίμου.

Τελευταία μεταγραφή, ο σούπερ μνημονιακός, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος “προσελήφθη” με απευθείας εντολή της Καγκελαρίας του Βερολίνου. Ένας πολιτικός, λάτρης και υμνητής της κ. Μέρκελ. Ένας Κύπριος που δεν δίστασε να πάρει χρήματα (το έχει πει ο ίδιος) για να προωθήσει το σχέδιο Κόφι Ανάν. Ίσως, από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του κ. Σημίτη και τους μεγαλύτερους επικριτές του Κώστα Καραμανλή και του αείμνηστου Τάσου Παπαδόπουλο.

Η σημερινή Μητσοτακική Νέα Δημοκρατία, έχει μετατραπεί σε τάγμα του Ρεμ, που αποτελείται από γερμανόφιλους, κλώνους δοσίλογων της κατοχής και πρώην θιασώτες των νεοναζί και του αγκυλωτού σταυρό, οι οποίοι ζήτησαν συγνώμη για το πολιτικό παρελθόν τους , φορώντας τα υπουργικά κοστούμια. Πραγματικά το Μαξίμου, έχει πλέον ατμόσφαιρα μπιραρίας του Μονάχου. Όλες οι κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, δείχνουν ότι στρατολογεί και ενσωματώνει στο “επιτελικό κράτος του” τους “επιφανέστερους” ακροδεξιούς, ενώ αναμένεται, όπως προαναγγέλλει το Bloomberg, να υποδεχθούμε τον βαρύτερο οικονομικά χειμώνα και ένα ισχυρό σοκ, λόγω των ανατιμήσεων σε ρεύμα, καύσιμα και 500 προϊόντα. Ο πρωθυπουργός επιλέγει τα σκληρότερα μέτρα και τα χειρότερα πρόσωπα, για να αντιμετωπίσει την επερχόμενη λαϊκή οργή από την πείνα, την ανεργία και την αναξιοπρεπή διαβίωση, που προσφέρει πλέον σε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.

Οι κύριοι που αποτελούν το σημερινό κυβερνητικό σχήμα, δεν θα περνούσαν ούτε σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων από την παλαιά ΝΔ. Ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής θα είχε εκδώσει ασφαλιστικά μέτρα για τους Πλεύρηδες και τους Βορίδηδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Μετά από την αποτυχημένη εμφάνιση του Τσίπρα -αναμενόμενη εξέλιξη- στη ΔΕΘ, είναι ηλίου φαεινότερο ότι λύνονται τα χέρια του Μητσοτάκη και μπορεί πλέον ανεμπόδιστος να συνεχίσει το... θεάρεστο έργο του.
Πως καταρρέουν οι... fake μύθοι εν ριπή οφθαλμού.Αυτό ήταν… νεοφιλελεύθερα αδέρφια. Τελειώσατε!!!
1. Ποιοι είναι αυτοί που δέχονται να υπουργοποιηθεί ένας Έλλην μεν, σημιτικός δε, με πληρωμές από διεθνή οργανισμό για να κάνει ΜΚΟ, και να βοηθήσει στην αποδοχή του γνωστού σχεδίου εκτουρκισμού της μεγαλονήσου;
Αυτό που θα συμβεί τον ερχόμενο χειμώνα στην Ελλάδα με την ανεργία, την εκτόξευση των τιμών σε βασικά είδη διατροφής και στην ενέργεια, θα αποτελέσει πιθανότατα την ιστορική τιμωρία του ελληνικού λαού που εξέλεξε, ανέχθηκε και ανέχεται ηγεσίες, όπως της νυν κυβέρνησης του Κ.Μητσοτάκη.
Τα έχω γράψει προ πολλού. Όλες οι κινήσεις Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν αυτά που είχα γράψει. Η αγία οικογένεια έχει σχέδιο και μάλιστα μακροχρόνιο με το αζημίωτο βέβαια όπως πάντα. Η πρόταση για τον Αποστολάκη επιβεβαιώνει πλήρως αυτά που είχα πει.
Απ’ όσα μπορώ να καταλάβω παρακολουθώντας τη διεθνή πολιτική, συμπεραίνω πως μπαίνουμε σε εποχές σημαντικών γεωπολιτικών ανακατατάξεων με κοινή συνισταμένη την ενέργεια.
Ένα από τα ουσιαστικότερα πρωθυπουργικά προνόμια είναι ο ορισμός του υπουργικού συμβουλίου.
Προφανώς ο ανασχηματισμός έγινε με πολλές αναταράξεις κατά την επιστροφή από το Yale. Μοναδική λύση να παραιτηθεί!