Γιώργος Τράγκας- Ελεύθεροι Ανθρωποι: Ανατροπή του ζόφου και όσων ζούμε σήμερα - Έρχεται την Παρασκευή στην Πάτρα

Καλεσμένος της Νεολαίας του Κινήματος των "Ελευθέρων Ανθρώπων" έρχεται την Παρασκευή στην Πάτρα ο επικεφαλής , γνωστός δημοσιογράφος , Γιώργος Τράγκας .

Η πρώτη του επαφή με το κοινό της Πάτρας θα γίνει στις 7,30 μ.μ στο καφέ ΝΕΟΝ στο πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Τράγκας θα συνομιλήσει με τους πολίτες εξηγώντας τους την ανάγκη προκειμένου να σπάσει το στεγανό κομματικό κατεστημένο αλλά και οι συνέπειές του στην ίδια την κοινωνία. Μάλιστα  πρόσφατα μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ και αναφερόμενος στην ανάγκη ίδρυσης ενός νέου και υγιούς πολιτικού φορέα, είχε τονίσει:

«Μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία, θα είμαι παρών στις εκλογές. Κλείνοντας τη μακρά πορεία μου έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω. Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε. Που θα φέρει στην επιφάνεια ελεύθερους ανθρώπους. Όσοι θέλουν μπορού να πάρουν μέρος, χωρίς κομματικές ταυτότητες. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του '21, είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας».

 

.