Γιατί θέλεις να με κλείσεις κ. Χαρδιαλια;;;

Γραφει ο Γιώργος Κοτοπούλης 

Γιατί θέλεις να με κλείσεις κ. Χαρδιαλια??? Έκανα ότι μου ζήτησες μεχρι τώρα! Μου είπες να κλείσω 72 μέρες,για να σωθούμε & να φτιάξουμε καλά το σύστημα υγειας,.Έκλεισα έμεινα σπίτι & απεκτησα ψυχολογικα & οικονομικά προβληματα,τα χρεη μου τρέχουν με τόκους.!Με αφησες να ανοίξω & ταοποθέτησα τις ομπρέλες μου όπως ακριβώς μου είπες, χάνοντας σχεδόν τις μισές, αφαίρεσα τα σκαμπό απ'το μπάρ, από την πρώτη μέρα που μου το ζήτησες, κράτησα όλες τις αποστάσεις μεταξύ των πελατών, όπως μου επέβαλλες,Καληψα το 50% το καθησματων που λεει η άδεια μου!! Γέμισα το μαγαζί μου με αντισηπτικα παντού!!! Δεν σταμάτησα ούτε 1 εργαζομενο & δεν μείωσα το μεροκάματο σε κανενα,με πλήρη επίγνωση του κόστους, που εσύ προσωπικά αμφιβάλλω αν γνωρίζεις τι σημαίνει αυτό!!! Εβαλα μάσκες σε ολο μου το προσωπικό, & τη φορουσαν τα παιδια με 35-40 βαθμούς Κελσίου & στον ηλιο!!!Πάλεψα όλο το καλοκαίρι με ελέγχους πάσης φύσεως, και πήρα συγχαρητήρια από παντού, για να έρθεις εσύ κ. Χαρδιαλια και να θες να με κλείσεις στο αποκορύφωμα της καλοκαιρινής περιόδου στις 12???Και να στείλεις το κόσμο στις πλατείες τα πάρκα στις παραλίες & στις σκάλες τον έναν επάνω στον άλλον!!Κλείνεις στις 12 & τα μπουζούκια & θα ανοίξουν το απογευμα,οι γάμοι μέχρι 100 άτομα,& θα τους κάνουν από το μεσημέρι με βαρδιες.... Άνοιξες με περίσσια ανευθυνότητα τα σύνορα,χωρίς τεστ σε όλους & τα 20 κρούσματα γίναν 200, & σου φταίω εγώ κ. Χαρδιαλια??? Και εσύ κ. Πρωθυπουργε δεν το βλέπεις; Ξέρω ότι αυτη την αναρτηση δεν θα τη διαβάσετε ποτέ!! Είχατε την ευκαιρία να δώσετε κουπόνια ( η ότι άλλο) για εσωτερικό τουρισμό, και την χάσατε!!!! Εχουμε οικογένειες,παιδιά,εργαζομενους,συνεργάτες, προμηθευτές,υποχρεώσεις γιατί μας σκοτώνετε;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Οταν δολοφονείται ένας δημοσιογράφος μέρα μεσημέρι η μοναδική αστυνομική πλευρά του θέματος πρέπει να είναι η διαλεύκανση της δολοφονίας.
Ποιες υποθέσεις φωτιά χειριζόταν ο δολοφονημένος Γιώργος Καραϊβάζ;
Ο κάθε πολίτης κάθε κράτους, υποτίθεται ότι βελτιώνεται μέσω της παιδείας που προσφέρει το κράτος, αισθάνεται ασφαλής μέσω της δικαιοσύνης που θα απονεμηθεί αν αδικηθεί και βρίσκει παρηγοριά μέσω του θρησκευτικού οργανισμού στον οποίο πρόσκειται.
Μπορεί να ακούγεται και ως πολυτέλεια. Το να ανησυχεί δηλαδή κανείς, για τα όσα θα ακολουθήσουν, κατά τη διαδικασία επανόδου στην κανονικότητα.
Ζούμε σε μια χώρα που - με πρόσχημα τον ιό -  σε δέρνουν επειδή βγήκες να μαζέψεις λίγο
Grigoris Petrakos Φέτος "έφυγαν" 130.000 άνθρωποι στην Ελλάδα. Οι 6.000 από/με "covid". Εγώ θα σταθώ στους άλλους 124.000 που χωρίς να φταίνε τους ΕΠΕΒΛΉΘΗ να πεθάνουν ΟΛΟΜΌΝΑΧΟΙ, απομονωμένοι κ φοβισμένοι.
Οι 63 πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδας αναμένεται να καταθέσουν στον πρωθυπουργό ψήφισμα διαμαρτυρίας,
Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους επιχειρηματίες στην εστίαση και στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τις χθεσινές ειρωνικές δηλώσεις του υπουργού για τα κλειδιά των καταστημάτων που ζητά να του τα στείλουν.