Βασίλης Καρράς - Νίκος Μακρόπουλος: Με μεγάλη επιτυχία δόθηκε η διαδικτυακή τους συναυλία

Η διαδικτυακή συναυλία του Βασίλη Καρρά, του Νίκου Μακρόπουλου αλλά και των φίλων τους αγκαλιάστηκε από το κοινό σημειώνοντας τεράστια επιτυχία!

 

Απανταχού οι Έλληνες του εξωτερικού αλλά και οι αμέτρητοι θαυμαστές τους συντονίστηκαν και απόλαυσαν τη συναυλία σε live stream μετάδοση!

 

Ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Μακρόπουλος με τους φίλους τους, Νικό Ζωϊδάκη, Γιάννη Καψάλη και Δημήτρη Τσαχουρίδη μετέτρεψαν τις ώρες της καραντίνας σε ώρες διασκέδασης και χαράς με τον μοναδικό τους τρόπο!

 

Τα Ευχάριστα «διαλείμματα» με Νότες από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες και τις αξεπέραστες επιτυχίες τους έστω και μέσω Διαδικτύου είναι οι στιγμές που έστω και για κάποιες ώρες μας ταξιδεύουν και μας διασκεδάζουν, έννοιες που ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Μακρόπουλος με τα βεβαιότητας ήταν οι καταλληλότεροι να τις κάνουν πράξη αυτή την περίοδο!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

 «Οι πυρκαγιές στέρησαν τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους και προκάλεσαν ανυπολόγιστες υλικές και ψυχολογικές ζημιές..»
 Είναι γεγονός, η καλοκαιρινή διασκέδαση στη νυχτερινή Αθήνα επιστρέφει!
 Ένα λαμπερό - sold out διήμερο, σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας, χάρισαν η Έλλη Κοκκίνου και ο Λούκας Γιώρκας στο Theama Venue στη Λεμεσο
 Ο Νίκος Βέρτης, ο αγαπημένος κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής και δημιουργός, μόλις κυκλοφόρησε την απόλυτη καλοκαιρινή επιτυχία, με τίτλο «Σ’ Αγαπάω».
  Ένα γεμάτο φεγγάρι και οι υπέροχες ερμηνείες στη σκηνή του θεάτρου Πέτρας στη Πετρούπολη με την πρεμιέρα της «Φαίδρας» συνέθεσαν το βράδυ του Σαββάτου!
 Ο Λουκάς Γιώρκας κυκλοφορεί το νέο του single με τίτλο «Για την Ελλάδα» σε μουσική και στίχους του Γιώργου Μουκίδη!
 Εντυπωσίασε η μουσική συνάντηση Γιώρκα - Ελευθερίου στη σκηνή του YFSF Άρωμα Eurovision είχε το επεισόδιο της Κυριακής στο YFSF, όπου οι παίκτες κλήθηκαν ν’ αναπαραστήσουν διάφορες
 Είναι το πρώτο single του δημοφιλούς καλλιτέχνη για το 2021 ενώ σε λίγους μήνες θα κυκλοφορήσει και το ολοκληρωμένο του Album.
 Μια ιδέα που έγινε, αρχικά, πράξη το 2015 και εν συνέχεια το 2018, σε δύο ταινίες μικρού μήκους («Το Μυστικό της Νίκης» και «Το Μυστικό της Νίκης 2:
 Η Αγγελική Δάρρα κυκλοφορεί το νέο της single με τίτλο «Σε θέλω»! Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι σερβικό και η πρώτη εκτέλεση είναι του Aca Lukas,