Αναζητώντας τη χαμένη λευτεριά...

Και θέλει να μας πείσει ο παραλίγο Μωυσής και νυν Έλβις της Ευρώπης ότι ένα φορτηγάκι με εμβόλια θα φέρει τη λευτεριά.

Μάλλον έχει πελαγώσει από τα αδιέξοδα που αυξάνονται συνεχώς, εξ ου και η άθλια προπαγάνδα με τη δήθεν απελευθερωτική εμβολιαστική εκστρατεία.

Η οποία αν καταφέρει να δημιουργήσει ανοσία της αγέλης έστω και στο Μαξίμου, θα πρόκειται περί θαύματος.

Αλήθεια, τι απέγιναν οι 25 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων που διαφημίζατε κύριε πρωθυπουργέ;

Ναι, ναι, ξέρουμε, δεν φταίτε εσείς αλλά η Ευρώπη που δεν έκανε καλά παζάρια με τις φαρμακευτικές.

Αυτά τραβάς όμως όταν δεν έχεις επίγνωση της πραγματικότητας. Εγκλωβίζεσαι όλο και περισσότερο στην ανεπάρκειά σου.

«Και τώρα τι κάνουμε;», εύλογα θα αναρωτηθείτε.

Τίποτα, προχωράμε και βλέπουμε παρατείνοντας τα καταστροφικά lockdowns.

Παρακαλώντας στο μεταξύ να εγκριθούν και τα υπόλοιπα εμβόλια μπας και επιτευχθεί αυτή η ρημάδα η ανοσία.

Κι αν είμαστε τυχεροί, εκεί κατά το φθινόπωρο... θα απελευθερωθούμε από τα δεσμά του λοιμού.

Έχοντας όμως να αντιμετωπίσουμε τα πολύ χειρότερα του λιμού.

Τον οποίο θα είχαμε τιθασεύσει σε μεγάλο βαθμό αν ο υποτιθέμενος μεγάλος τιμονιέρης δεν είχε επαναπαυθεί στις δάφνες του αυτονόητου και βολικού πρώτου lockdown, αμελώντας να οχυρώσει τη χώρα ενόψει της αναμενόμενης αντεπίθεσης του αόρατου εχθρού.

Αυτές οι έρμες οι αυταπάτες των εκάστοτε σωτήρων...

Σε κάθε περίπτωση... επιεικώς έχει χαθεί η μπάλα που λέει κι ο λαός, ο οποίος από τα συμφραζόμενα οδεύει σε ακόμη μια χαμένη δεκαετία με άγνωστο το πότε θα σηκώσει κεφάλι.

Κι αν τελικά το καταφέρει, είναι δεδομένο ότι θα αντικρίσει μια άλλη Ελλάδα.

Η οποία πλέον θα είναι μια πλήρως ελεγχόμενη αποικία.

Με όλο της τον πλούτο ξεπουλημένο στα περιβόητα ντόπια και αλλοδαπά επενδυτικά κοράκια και το... παντεσπάνι να αποτελεί αναφαίρετο εργασιακό κεκτημένο.

Με την κυριαρχία της λαβωμένη και τους ιθαγενείς να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας επειδή τελικά τα σύνορα δεν επέστρεψαν στην Πελοπόννησο.

Με την κοινωνία μπολιασμένη με «πρόσφυγες» από χώρες που δεν έχουν πόλεμο και τους τότε ταγούς να πανηγυρίζουν που έλυσαν το δημογραφικό, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο αφανισμού του έθνους, καθώς θα έχουν εξασφαλίσει νέα εκλογική πελατεία για να συνεχίσει η φεουδαρχία ανεμπόδιστη πια να κατασπαράζει τις σάρκες της πατρίδας.

Και τους όποιους πατριώτες έχουν απομείνει, να επιμένουν ότι δύναται να εξαφανιστεί ο αέναος φαύλος κύκλος της χαμένης σωτηρίας, ψηφίζοντας πολιτικούς απατεώνες, ανίκανους γόνους και άλλους δήθεν... πατριώτες απελευθερωτές.

Μέχρι τότε ας απολαύσουν τις απίστευτες προκλήσεις του... νυν λυτρωτή και της συζύγου του, ενώ τους απειλούν με πρόστιμα και φυλακίσεις αν τολμήσουν να αγκαλιάσουν τους δικούς τους 5 λεπτά παραπάνω.

Καλή Χρονιά σύντροφοι κοψοχέρηδες... ο Θεός να την κάνει!!!

Αναδημοσίευση από....

antinews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

Του Όφι ΙοβόλουΙστορικά η ανθρωπότητα αντιμετώπισε πολύ χειρότερες πανδημίες από του κορονοϊού και κατάφερε να βγει νικήτρια.
Επιμένει ο πρωθυπουργός να βαυκαλίζεται ότι διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο της κορονο-κρίσης, ενώ οι αρρυθμίες, οι αστοχίες και οι παλινωδίες της λίαν προσφάτως ανασχηματισμένης κυβέρνησης αποδεικνύουν περίτρανα ότι βαδίζουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.
 Κατερίνα Γκαράνη:  Ξεκινάει το lockdown της κατάθλιψης διότι πλέον δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο στην Ελλάδα -από παραγωγή, εμπόριο, σύστημα Υγείας- λόγω της εγκληματικής
...κι οι θεομπαίχτες ιεράρχες αντί να υψώσουν φωνή για τον Χριστό τους, ή να πάνε να
Παρά τις κοπιώδεις προσπάθειες του πρωθυπουργού να πείσει τον λαό ότι η κυβέρνηση καλωσορίζει ισχυρότερη το νέο έτος, η αμείλικτη πραγματικότητα του χάλασε τα σχέδια.
Φαίνεται πως το νόημα είναι στα αζήτητα για μια ακόμη φορά σ’ αυτή τη χώρα. Ξαφνικά αυστηρότερο lockdown. Ακόμη και κάποιοι επιδημιολόγοι αδυνατούν να καταλάβουν γιατί ελήφθη αυτή η απόφαση. (Η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού δεν μπορούσε να ερμηνεύσει την απόφαση στο κανάλι Star).
Τί κοινό έχουν τα ξυράφια ασφαλείας του Gillette, τα ξυράφια Bic του βαρώνου Marcel Bich, το ξυράφι του Occam και το ξυράφι του Hanlon;
Καθημερινά εντείνεται ολοένα και περισσότερο το κύμα προπαγάνδας της κυβέρνησης, εν μέσω μάλιστα του υποτυπώδους εορταστικού κλίματος, για τους επικείμενους εμβολιασμούς του πληθυσμού.
Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, με την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού, ο μέσος πολίτης, ανήμπορος να κρίνει από μόνος του τα σύνθετα ιατρικά ζητήματα που έχουν προκύψει και που άλλαξαν τις ζωές μας, παρακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια τους ειδικούς.
Του Όφι ΙοβόλουΤο τερμάτισε ο παραλίγο Μωυσής και νυν Έλβις της Ευρώπης.Αλλά θα μας πείτε... και τι έγινε που αντί να έρθουν τα εκατομμύρια εμβόλια που μας έταξε ήρθαν μόνο δυο κούτες;