Έρχεται... click away και για τον Κυριάκο

Και επισήμως πλέον η κυβέρνηση με την παράταση του lockdown… εις το διηνεκές, έβαλε ταφόπλακα στην οικονομία.

Βέβαια ο... μεγάλος τιμονιέρης ούτε καν τόλμησε να προβεί στα γνωστά πομπώδη διαγγέλματα για ευνόητους λόγους (και μην πείτε ότι ήταν στις Βρυξέλλες), αφήνοντας τον Πέτσα και τον Άδωνι να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Ήδη πολίτες και επαγγελματίες στο άκουσμα της γελοιότητας του click away περνούν γενεές δεκατέσσερις τους... άριστους ανίκανους που τσακίζουν τις ζωές τους, επειδή ως άλλοι Νάρκισσοι αυτοθαυμάζονταν για την υποτιθέμενη επιτυχία του πρώτου lockdown αντί να πράξουν τα δέοντα για να αποφευχθεί το δεύτερο.

Αυτό ήταν σύντροφοι κοψοχέρηδες, η χώρα τέλειωσε.

Εκτός κι αν νομίζετε ότι θα μας σώσουν τα κονδύλια των Βρυξελλών.

Τα οποία στην πλειοψηφία τους θα πάνε στην πράσινη και ψηφιακή μετάβαση.

Δηλαδή στη μαμά Μέρκελ που τόσο αγαπά ο Κυριάκος και στους εγχώριους διαπλεκόμενους που φρόντισαν να έχουν μέχρι και συγγενείς υπουργούς στο Μαξίμου για να μην χάνουν χρόνο στη διεκπεραίωση.

Η πραγματική οικονομία θα... αποκατασταθεί με τις γνώριμες... ρηξικέλευθες και... αποδοτικές λύσεις της τελευταίας δεκαετίας.

Οι οποίες θα εφαρμοστούν εντονότερα πάνω στα... βολικά συντρίμμια του κορονοϊού για να τσακιστεί εντελώς η ραχοκοκαλιά της οικονομίας γνωστή κι ως μεσαία τάξη (αυτή που ψήφισε Κυριάκο για να σωθεί από τον Αλέξη... Ας πρόσεχε!!!), ώστε να επιτευχθεί επιτέλους επιτυχώς ο μύχιος πόθος τόσο των ντόπιων όσο και των αλλοδαπών ολιγαρχών-κατσαπλιάδων.

Ήτοι, να γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο mall, με όλο τον πλούτο συγκεντρωμένο στα νύχια των κορακιών και τους πολίτες δούλους. Κοινώς... ο αναρχοκαπιταλισμός στα καλύτερά του.

Ένα διεφθαρμένο σκηνικό που θα συνδυαστεί και με το ξεπούλημα του Αιγαίου για να ολοκληρωθεί το φαγοπότι των πολιτικοεπιχειρηματικών αδηφάγων.

Κάτι που όπως θα διαπιστώσατε οριστικοποιήθηκε στις Βρυξέλλες κατόπιν ενός ακόμη επικού διασυρμού του ανθρώπου που τολμάει να δηλώνει κυβερνήτης ανεξάρτητης χώρας.

Ο οποίος από εκεί που έκανε το λιοντάρι απαιτώντας να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία, αποδέχτηκε τα τετελεσμένα των Βρυξελλών, μεταμορφώθηκε σε γατάκι και μας είπε τα εξής μπας και δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα:

«Για την Ελλάδα οι κυρώσεις αυτές καθαυτές δεν είναι αυτοσκοπός, η απειλή όμως των κυρώσεων σε περίπτωση που η Τουρκία συνεχίζει την προκλητική συμπεριφορά είναι το καλύτερο εργαλείο το οποίο έχουμε στη διάθεσή μας να ασκήσουμε πίεση στην Τουρκία για να αλλάξει συμπεριφορά».

Κι όλα αυτά την ώρα που Πολωνία και Ουγγαρία με το όπλο του βέτο γονάτισαν τη Μέρκελ, καθιστώντας μονόδρομο το προσκύνημα στις απαιτήσεις τους για να ξεμπλοκάρουν ο ευρωπαϊκός προϋπολογισμός και το ταμείο ανάκαμψης.

Αποδεικνύεται λοιπόν περίτρανα αυτό που γράφουμε εδώ και καιρό. Ότι με τους σκελετούς που έχει στη ντουλάπα της καγκελαρίας για το μαύρο παρελθόν της αγίας οικογένειας, η μαμά Μέρκελ έχει δέσει πισθάγκωνα τον Μητσοτάκη μετατρέποντάς τον σε υποχείριό της.

Παρεμπιπτόντως και με αφορμή τα περί βίλας Τσίπρα και αδιαφάνειας, καλό είναι εκτός από τις διευκρινίσεις για τον πλουτισμό της αγίας οικογένειας που του ζητούνται να κάνει κι ένα σχόλιο για τις παρακάτω αποκαλύψεις του Antinews. Εννοείται πως υπάρχουν σκιές στην υπόθεση της παραθαλάσσιας κατοικίας του Αλέξη, αλλά ως γνωστόν στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί:

ΣΧΕΤΙΚΑ

Του Όφι ΙοβόλουΙστορικά η ανθρωπότητα αντιμετώπισε πολύ χειρότερες πανδημίες από του κορονοϊού και κατάφερε να βγει νικήτρια.
Επιμένει ο πρωθυπουργός να βαυκαλίζεται ότι διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο της κορονο-κρίσης, ενώ οι αρρυθμίες, οι αστοχίες και οι παλινωδίες της λίαν προσφάτως ανασχηματισμένης κυβέρνησης αποδεικνύουν περίτρανα ότι βαδίζουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.
 Κατερίνα Γκαράνη:  Ξεκινάει το lockdown της κατάθλιψης διότι πλέον δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο στην Ελλάδα -από παραγωγή, εμπόριο, σύστημα Υγείας- λόγω της εγκληματικής
...κι οι θεομπαίχτες ιεράρχες αντί να υψώσουν φωνή για τον Χριστό τους, ή να πάνε να
Παρά τις κοπιώδεις προσπάθειες του πρωθυπουργού να πείσει τον λαό ότι η κυβέρνηση καλωσορίζει ισχυρότερη το νέο έτος, η αμείλικτη πραγματικότητα του χάλασε τα σχέδια.
Φαίνεται πως το νόημα είναι στα αζήτητα για μια ακόμη φορά σ’ αυτή τη χώρα. Ξαφνικά αυστηρότερο lockdown. Ακόμη και κάποιοι επιδημιολόγοι αδυνατούν να καταλάβουν γιατί ελήφθη αυτή η απόφαση. (Η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού δεν μπορούσε να ερμηνεύσει την απόφαση στο κανάλι Star).
Τί κοινό έχουν τα ξυράφια ασφαλείας του Gillette, τα ξυράφια Bic του βαρώνου Marcel Bich, το ξυράφι του Occam και το ξυράφι του Hanlon;
Καθημερινά εντείνεται ολοένα και περισσότερο το κύμα προπαγάνδας της κυβέρνησης, εν μέσω μάλιστα του υποτυπώδους εορταστικού κλίματος, για τους επικείμενους εμβολιασμούς του πληθυσμού.
Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, με την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού, ο μέσος πολίτης, ανήμπορος να κρίνει από μόνος του τα σύνθετα ιατρικά ζητήματα που έχουν προκύψει και που άλλαξαν τις ζωές μας, παρακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια τους ειδικούς.
Του Όφι ΙοβόλουΤο τερμάτισε ο παραλίγο Μωυσής και νυν Έλβις της Ευρώπης.Αλλά θα μας πείτε... και τι έγινε που αντί να έρθουν τα εκατομμύρια εμβόλια που μας έταξε ήρθαν μόνο δυο κούτες;