Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Χαμός στον ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε το επιστημονικό συμβούλιο – Καταγγελία σε βάρος του Προέδρου για βιαιοπραγία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΕΟΔΥ μετά την καταγγελία εργαζόμενης για βιαιοπραγία από τον πρόεδρο Οργανισμού, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.

Σε βάρος του Χατζηχριστοδούλου έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η καταγγέλλουσα νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου διεκομίσθη μέσω ΕΚΑΒ, με κακώσεις.

Παραιτήθηκε σύσσωμο το Επιστημονικό Συμβούλιο του ΕΟΔΥ

Σημειώνεται πως το Σάββατο ανακοινώθηκε και η παραίτηση όλων των μελών του Επιστημονικού Συμβουλίου. Οι παραιτήσεις έγιναν δεκτές από το Υπουργείο Υγείας.

Η ρήξη στο επιστημονικό συμβούλιο αποτελεί την κατάληξη μιας παρατεταμένης κρίσης που πυροδότησε η απόφαση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, να τοποθετήσει τον Πάνο Ευσταθίου ως προσωρινό διευθύνοντα σύμβουλο.

Παρά τις προσπάθειες συμβιβασμού, οι εσωτερικές τριβές και η αλληλοεπικάλυψη αρμοδιοτήτων κατέστησαν αδύνατη την περαιτέρω λειτουργία του οργάνου, με τα μέλη να αποχωρούν καταγγέλλοντας δυσλειτουργίες.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο