Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Το κυριακάτικο brunch του MooCasa σερβίρει από αυγά μέχρι steak και αστακό

Το MooCasa στο Νέο Ηράκλειο μετατρέπει το brunch σε γευστικό γεγονός με αυγά σε όλες τις εκδοχές, πιάτα από στεριά και θάλασσα και το εμβληματικό Steak & Lobster να ρίχνει τα φώτα πάνω του.

Το MooCasa έχει καθιερώσει το δικό του στυλ brunch στα βόρεια της πόλης, που ναι μεν έχει την comfort διάθεση του κυριακάτικου γεύματος, αλλά ταυτόχρονα συστήνει καινούργιες γεύσεις και συνδυασμούς, που ίσως δεν είχατε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Αυτό σημαίνει ότι στο πιάτο σας μπορεί να βρεθούν από μοσχομυριστές ομελέτες και λαχταριστά benedict μέχρι πλούσια πιάτα με steak & lobster, σε έναν συνδυασμό που ενσωματώνει τη ζεστασιά του comfort φαγητού σε μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία.

Αυγά σε κάθε εκδοχή
Οι λάτρεις του αυγού θα ζήσετε σίγουρα μια διαφορετική egg experience στο MooCasa, με πολλές και ποικίλες επιλογές. Αυτό μεταφράζεται σε αυθεντικά benedict με καπνιστό σολομό σε τραγανή βάφλα και αφράτες ομελέτες, μέχρι panko eggs με τραγανό bacon Wagyu, σε έναν κατάλογο που δεν εξαντλείται στα συμβατικά και χιλιοειπωμένα.

Από στεριά σε θάλασσα 
Στο ίδιο τραπέζι, οι πιο πληθωρικές γεύσεις από τη στεριά και τη θάλασσα φέρνουν διαφορετική διάσταση στο κυριακάτικο brunch. Lobster rolls αλλά και burger, lobster Mac & Cheese αλλά και στρείδια Fine de Claire, συνθέτουν ένα μενού με πλούσιες γεύσεις, ποιότητα, ισορροπία και φινέτσα. Το signature Steak & Lobster πιάτο φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει, αφού η συνάντηση εκλεκτών βοδινών κοπών με αστακό παραμένει το πιάτο–σύμβολο του MooCasa, που ενώνει τη θάλασσα και τη στεριά σε έναν ξεχωριστό συνδυασμό. To πιάτο περιλαμβάνει premium βοδινές κοπές με αστακό σε ένα πλατό, που σερβίρεται με τηγανητές πατάτες για 2 ή και 4 άτομα -η κοπή που επιλέγεται για το πιάτο είναι το Flatiron steak, ενώ ο αστακός προέρχεται από τη Jamaica. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα να αναβαθμιστεί το steak, επιλέγοντας ακόμη πιο premium κοπές από τη μεγάλη γκάμα βοδινών που σερβίρει το MooCasa, και να επιλεγεί ο αστακός, ο οποίος μπορεί να είναι είτε μπλε από τη Βρετάνη είτε ελληνικός ή ακόμη και κολοχτύπα, ανάλογα πάντα με τη διαθεσιμότητα. Η μαγειρική ομάδα του εστιατορίου δίνει μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες των ψησιμάτων, τόσο στα κρέατα όσο και στα θαλασσινά, με στόχο την απόλυτη ακρίβεια και κυρίως την εξασφάλιση της γεύσης.

Στο κλείσιμο του πιο χαλαρού γεύματος της εβδομάδας, οι προτάσεις για γλυκό είναι δελεαστικές. Περιλαμβάνουν κάποιες κλασικές επιλογές για πρωινό όπως η τραγανή βάφλα με μπανάνα και παγωτό ή το καραμελωμένο τσουρέκι, και φυσικά όλα τα επιδόρπια του καταλόγου, όπως το διάσημο τιραμισού και την signature εκδοχή του cheesecake του MooCasa. H εμπειρία συμπληρώνεται με αρωματικό καφέ από το επιλεγμένο χαρμάνι του, signature cocktails που έχουν σχεδιαστεί για να συνοδεύουν ιδανικά κάθε πιάτο, καθώς και με μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο