Στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στη Βούλα, το The C – Beach Restaurant ετοιμάζει μια ξεχωριστή βραδιά γαστρονομίας.
Ένα μοναδικό Degustation Dinner περιμένει τους λάτρεις της υψηλής κουζίνας την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στο C-Beach Restaurant συνδυάζοντας εκλεκτές γεύσεις με την τέχνη του wine pairing, σε ένα σκηνικό που αποπνέει τη μαγεία της θάλασσας.
Το μενού, σχεδιασμένο από τους ταλαντούχους σεφ Λάζαρο Σταμούλη και Ντορίνα Ντεμάη, αντλεί έμπνευση από τη Μεσόγειο, προσφέροντας πιάτα που συνδυάζουν φρέσκα θαλασσινά υλικά με δημιουργικές πινελιές. Κάθε πιάτο συνοδεύεται από προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά, δημιουργώντας μια αρμονική γευστική εμπειρία. Τη βραδιά θα πλαισιώσει ο Παναγιώτης Πασχαλίδης (WSET Dip), ο οποίος θα παρουσιάσει κάθε πιάτο και το αντίστοιχο κρασί, αναλύοντας τις γευστικές τους αποχρώσεις, τις επιλογές του pairing και τις ιστορίες πίσω από τους παραγωγούς και τους εισαγωγείς.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με ένα καλωσόρισμα γευστικής πολυτέλειας: ένα ποτήρι NV Philipponnat Royale Reserve Brut, ενώ το μενού περιλαμβάνει Spicy Edamame, Σαλάτα Καλαμαριού με ανάμεικτα πράσινα λαχανικά και πικάντικο dressing λεμονιού, σε συνδυασμό με Grand Cru “Terroirs” Extra Brut NV Champagne Agrapart, Raw Plate, δηλαδή Τrio από ταρτάρ τόνου, ταρτάρ γαρίδας και sashimi (τόνος, σολομός και amberjack), με Wehlener Sonnenuhr Kabinett 2023 Jos. Joh. Prüm, Soft Shell Crab Roll με πικάντικη μαγιονέζα και ταρτάρ σολομού, με Grüner Veltliner Smaragd 2022 F.X. Pichler, Ψάρι Ημέρας με bok choy, καφέ βούτυρο και κάππαρη, με Chablis Grand Cru Les Clos 2021 Louis Michel & Fils και για τον επίλογο Cheesecake με passion fruit, μάνγκο, yuzu και crumble αμυγδάλου, με Wrecking Late Harvest 2022 Astrolabe.Με την καθοδήγηση του Head Sommelier Γιώργου Καραμανώλη, αυτή η βραδιά υπόσχεται μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία που θα συναρπάσει τους λάτρεις του φαγητού και του κρασιού.
Info
The C – Beach Restaurant
Α’ Ακτή, Λεωφ. Αλκυονίδων 4, Βούλα
2102202890