Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Έξαλλοι στο Μαξίμου με «επιφανείς» υποστηρικτές της κυβέρνησης: «Πάνε να κάψουν τον Δημητριάδη»

Αν έχεις τέτοιους φίλους… λέει μία παροιμία που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία ουκ ολίγες φορές έχει «καεί» από τη σπουδή διαφόρων επιφανών υποστηρικτών της, κυρίως δημοσιογράφων, να την υποστηρίξουν.

Διότι, ο τρόπος που το κάνουν είναι τόσο χοντροκομμένος, που καταλήγει να γυρνάει μπούμερανγκ και βάζει την κυβέρνηση να απολογείται για πράγματα που η ίδια δεν ελέγχει, καθώς οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είναι στελέχη της.

Τελευταίο παράδειγμα είναι ο Μάνος Βουλαρίνος, ο οποίος θεώρησε σωστό, μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, να αρχίσει να σχολιάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του Γρηγόρη Δημητριάδη, με χοντροκομμένο τρόπο, λέγοντας πως η αντιπολίτευση «λερώνει τα βρακάκια της» για την πιθανή επιστροφή του.

«Να χαίρεται η αντιπολίτευση, κάπως να αναθαρρήσει, τώρα που έχει λερώσει τα βρακάκια της επειδή κάπου γράφτηκε ότι μπορεί να επιστρέψει ο Γρηγόρης Δημητριάδης. Ρε ‘σεις, χαλαρώστε. Περιμένετε πρώτα να επιβεβαιωθεί και τα κάνετε πάνω σας τότε, μην – από τώρα», είπε.

Μάλιστα ο Βουλαρίνος το συνέχισε γράφοντας και άρθρο!

Οι χοντροκομμένες αυτές δηλώσεις προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, με την αντιπολίτευση να στοχοποιεί τόσο τον Βουλαρίνο όσο, κυρίως, τον Δημητριάδη, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης από το πουθενά.

Διότι η επιστροφή του, όντως «ψήνεται» μεν, αλλά κάτω από τα ραντάρ, σε λιγότερο εμφανή θέση, με μόνο στόχο να «μαζέψει» το κόμμα και όχι να ανοίξει μέτωπο με την αντιπολίτευση.

Αυτό βέβαια ίσχυε μέχρι πρότινως, γιατί τώρα κινδυνεύει, λόγω των δηλώσεων του Βουλαρίνου, να «καεί», κάνοντας έξαλλο το Μαξίμου.

«Μερικοί άνθρωποι είναι καλύτερο να σε βρίζουν, παρά να σε υποστηρίζουν», είπε στη στήλη ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο