Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο Νικόλας Φαραντούρης στο ράδιο-ΓΑΜΜΑ: “Μπορώ να ηγηθώ στον ΣΥΡΙΖΑ, με… γνώση, εμπειρία και με ένσημα” | Τι είπε και για το Καραμανδάνειο και τους Ιατρούς του ΕΣΥ

Τις θέσεις του για την Οικονομία και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξανά πρωταγωνιστή “αλλά για να λύσει τα προβλήματα των πολιτών”, ανέλυσε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νικόλας Φαραντούρης, μιλώντας σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του Αχιλλέα Ροδίτη, στο ράδιο-ΓΑΜΜΑ 94FM.

Για τον δε κ. Κασσελάκη που χθες δήλωσε ότι “μόνο το Συνέδριο βγάζει υποψήφιος” κι ότι “δεν υπάρχουν προς το παρόν υποψήφιοι Πρόεδροι”, ο κ. Φαραντούρης απάντησε ότι… όποιος μπερδεύει τον κόσμο επικεντρώνει σε προσωπικές φιλοδοξίες, διότι δουλειά της πολιτικής είναι να ξεμπερδεύει κι όχι να μπερδεύει. “Και όποιος μπερδεύει τον κόσμο, δεν μπορεί να λύσει και τα προβλήματα του κόσμου”, υπογράμμισε.

Επίσης δήλωσε: “Εγώ κατέθεσα την υποψηφιότητά μου έγκαιρα, κατέθεσα και 10 συγκεκριμένες προτάσεις για όλο το φάσμα της σοβαρής πολιτικής που επιτέλους πρέπει να εφαρμοστεί στη χώρα, και καλώ τον κόσμο να μπουν στην ιστοσελίδα μου και να τις διαβάσουν”.

Ο κ. Φαραντούρης ανέλυσε την οικονομική κατάσταση της χώρας. Είπε ότι “αλωνίζουν” τα καρτέλ και ότι “πάμε προς τα βράχια”, ενώ προσδιόρισε τις πολιτικές που επιβάλλεται να εφαρμοστούν για να αποφευχθεί ο κίνδυνος, πολιτικές που όμως ελέω συμφερόντων δεν εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Όσο για την υποψηφιότητά του, σημείωσε ότι “μπορώ να ηγηθώ με γνώση, εμπειρία και με γνώση” και επικαλέστηκε τις 10 προτάσεις σοβαρής πολιτικής, που έχει ήδη καταθέσει στον δημόσιο διάλογο. Επίσης είπε με νόημα: “Έχω ήδη εκλεγεί στην Ευρωβουλή κι έχω 5 έτη μπροστά μου. Αν δεν ένιωθα ότι μπορώ να προσφέρω δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να διεκδικήσω την προεδρία του κόμματος”.

Τέλος, μίλησε και για το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων χαρακτηρίζοντάς το “κόσμημα” της Πάτρας και της Ελλάδας που “πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού” και να δουν τι προσφέρει στα παιδιά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλα κράτη. Ο ίδιος, θυμίζουμε, στις περιοδείες του ως Ευρωβουλευτής έκανε την πρώτη του επίσκεψη στο Καραμανδάνειο! Μίλησε όμως συγκινητικά και για τον Παιδοχειρουργό του Βασίλη Αλεξόπουλο τον οποίο χρησιμοποίησε ως παράδειγμα αναφερόμενος στους Ιατρούς του ΕΣΥ που, όπως είπε “προσφέρουν με ανιδιοτέλεια, προσφέρουν με ψυχή, προσφέρουν χωρίς να αμείβονται αυτά που πρέπει και για όλους αυτούς τους λόγους οφείλουμε να τους σεβόμαστε και να τους τιμούμε”.

Ακούστε το ηχητικό:

Ετικέτες άρθρου
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο