Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
RadioGamma Live

 

Μαρινάκης: Στις 30/09 και στις 14/10 η εξειδίκευση των μέτρων για την ενεργειακή ακρίβεια

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις των μέτρων στήριξης – «ανάχωμα» στην ακρίβεια στην ενέργεια και στα καύσιμα, με την εξειδίκευση να αναμένεται σε δύο φάσεις: στις 30 Σεπτεμβρίου και στις 14 Οκτωβρίου.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης δήλωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Δευτέρα (28/09), ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στον χρόνο λήξης της εφαρμογής τω μέτρων, που ήδη βρίσκονται σε ισχύ.

«Μόνο τότε μπορείς να ξέρεις αν το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο και να κατανείμεις σωστά», είπε χαρακτηριστικά.

«Το πλαίσιο των μέτρων το έχει δώσει ο πρωθυπουργός… η εξειδίκευση θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου και στις 14 Οκτωβρίου», πρόσθεσε.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.