Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

«Ντου» σε οίκους ανοχής στη Θεσσαλονίκη: Οι λόγοι που έγιναν συλλήψεις ΕΛΛΑΔΑ

Συντονισμένη επιχείρηση σε περιοχές της πόλης.

Οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν σε δύο οίκους ανοχής, με στόχο τον εντοπισμό πιθανών θυμάτων εμπορίας ανθρώπων και σεξουαλικής εκμετάλλευσης, καθώς και τη διαπίστωση της νομιμότητας λειτουργίας των συγκεκριμένων χώρων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν δύο γυναίκες, οι οποίες φέρονται να λειτουργούσαν τους οίκους ανοχής χωρίς την απαιτούμενη άδεια, ενώ είχαν παραβιάσει και αποφάσεις σφράγισης που είχαν επιβληθεί από τον αρμόδιο Δήμο.

 

Στους χώρους εντοπίστηκαν επίσης δύο γυναίκες που εκδίδονταν έναντι αμοιβής, με τα έσοδα, σύμφωνα με την αστυνομία, να καταλήγουν στις συλληφθείσες, γεγονός που ενισχύει τις κατηγορίες για εκμετάλλευση.

Κατά τις έρευνες κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, το ποσό των 500 ευρώ, χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με ερωτικά ραντεβού και αμοιβές, τετράδια με καταγεγραμμένες ημερομηνίες και χρηματικά ποσά, καθώς και αντικείμενα που σχετίζονται με την παροχή ερωτικών υπηρεσιών.

Σε βάρος των δύο γυναικών σχηματίστηκαν δικογραφίες για μαστροπεία και παραβίαση σφραγίδων, επομένως οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την εκ νέου σφράγιση των συγκεκριμένων οίκων ανοχής.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο