“Τρέξε Έρχεται Περιστατικό: Ιστορίες Εφημερίας”
την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026 & ώρα 19:30
στο φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου Discover
(Πεζόδρομος Βούρβαχη 3, Πάτρα, Τ.2610624916)
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι :
➤ Αναστασία Αντωνοπούλου, Ιατρός Παθολόγος – Ιδιώτης.
➤ Αναστασια Σολωμού, Διευθύντρια ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας Επιμελήτρια Α’ Ιατρων ΕΣΥ Καρδιολόγος, Εντατικολόγος
Ιωάννα Κ. Χαλίμου, MSc , Παθολόγος Επιμελήτρια Α , Τ.Ε.Π ΓΝ ΠΑΤΡΩΝ
➤ Ειρήνη Μουμούρη, MSc, Φαρμακοποιός, Ελεγκτής 6ης ΥΠΕ.
“Τρέξε Έρχεται Περιστατικό: Ιστορίες Εφημερίας”
Ένα βιβλίο με ιστορίες, που δεν γράφονται σε ιατρικούς φακέλους.
Στα Επείγοντα μαθαίνεις με κάθε αφορμή ότι το μόνο φάρμακο χωρίς παρενέργειες είναι η αγάπη!
Στα Επείγοντα μαθαίνεις ότι η ανθρωπιά σου πάντα πρέπει να εφημερεύει!
Λίγα λόγια για την συγγραφέα Ειρήνη Μουμούρη….
Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα αλλά μόνο γεννήθηκε γιατί είχε την τύχη σαν παιδί να μεγαλώσει στην ελληνική επαρχία μένοντας στην Πάτρα και παίζοντας τα καλοκαίρια σε δυό όμορφα χωριά της Μακρυνείας και της Κέρκυρας, από όπου και κατάγεται.
Έχει σπουδάσει Νοσηλευτική ως πρώτο πτυχίο και εργάστηκε για είκοσι δύο χρόνια στο Τμήμα της Μονάδας Εντατικής θεραπείας στα θεραπευτήρια ΄΄Υγεία΄΄ και στο ΄΄Ωνάσειο΄΄ και έπειτα στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών σε μεγάλα δημόσια νοσοκομεία σε Αθήνα και Πάτρα. Τα τελευταία χρόνια ταυτόχρονα με την εργασία της στα Επείγοντα σπούδαζε παράλληλα και Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Σήμερα με βάση το δεύτερο πτυχίο της εργάζεται ως φαρμακοποιός- ελεγκτής στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια .
Η συγγραφή της έδωσε τις πρώτες διακρίσεις ως μαθήτριας γυμνασίου και λυκείου σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Το 2023 έλαβε έπαινο από τον Δήμο Αγρινίου για τον 2ο Διαγωνισμό Συγγραφής Θεατρικού Μονολόγου. Γράφει θέατρο για μεγάλους και για μικρά παιδιά και η παιδική μουσικοχορευτική παράσταση : ΄΄Η Παναγία των Παρισίων , κάπως αλλιώς’’ , παίχτηκε στο θέατρο ΄΄Πάνθεον΄΄, το 2023. Επίσης αρθρογραφεί καθημερινά σε ιστότοπους και στην προσωπική της σελίδα.