Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Μα, ο Κυριάκος είναι ξεκάθαρα ο χειρότερος…

Του Κώστα Πρώιμου

Υποκλοπές, Τέμπη, ΟΠΕΚΕΠΕ, προκλητικότατη  διασπάθιση του δημοσίου χρήματος με αποδέκτες κυρίως τους γνωστούς-άγνωστους κρατικοδίαιτους, πρώην συμμαθητές και ημετέρους. Ακρίβεια σε δυσθεώρητα ύψη,  επιπόλαιη και ύποπτη διαχείριση των πάσης φύσεως εθνικών θεμάτων, διάλυση του κοινωνικού ιστού, εξάλειψη των εργασιακών δικαιωμάτων με φερόμενα νομοσχέδια μεσούσης της νυχτός. Εξόφθαλμη και πρωτοφανής για τα δεδομένα της μεταπολίτευσης χειραγώγηση όλων των πολιτειακών θεσμών, συνεπώς και της άνευρης και αιχμάλωτης -στο δόγμα του νεομητσοτακισμού – Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ανάπτυξη «τραβηγμένη από τα μαλλιά», η οποία οφείλεται πρωτίστως στη χοντρή κονόμα που απολαμβάνουν αβίαστα και αβασάνιστα οι ολίγοι ημέτεροι οι οποίοι σε λίγο θα διαχειρίζονται όχι μόνο τον αέρα κοπανιστό που μας πουλάνε αλλά και τον αέρα που αναπνέουμε.

Πλεονάσματα τα οποία εξυπηρετούν δόλιους στόχους όπως τη στοιχειώδη εγγύηση της συμμετοχής μας στον επανεξοπλισμό της Ευρώπης, προερχόμενα από το μπουρί της σόμπας με το οποίο έχουν στραγγίσει και τις αποταμιεύσεις των περισσοτέρων Ελλήνων.

Το ερώτημα και ποιος να έρθει μετά τον Κυριάκο είναι σαφέστατα παραπλανητικό και χιλιοπαιγμένο από τους λακέδες του συστήματος γι’ αυτό άλλωστε έχει αλλοιώσει τον «μαλακό δίσκο» στον ήδη «νερουλιασμένο» εγκέφαλο μιας σημαντικής μερίδας ψηφοφόρων. Ας τσεκάρουμε κατά πόσο βελτιώθηκε η καθημερινότητά μας κατά τη διάρκεια αυτής της επάρατης επταετίας μπας και πάψουμε να τσιμπάμε σαν τους κοκοβιούς και τους χάνους σε μπαγιάτικα πολιτικά δολώματα.

Μα, ο κύριος Μητσοτάκης είναι ξεκάθαρα ο χειρότερος που ψηφίσαμε ως πολίτες και αναμφισβήτητα ο χείριστος που ενδέχεται (μπρρρ) να μας ξανατύχει. Αναλογιστείτε ότι ουδέποτε πρωθυπουργός στην Ελλάδα προστατεύθηκε τόσο πολύ από ένα ενιαίο και ισχυρότατο μιντιακό πλέγμα, εν τούτοις τα σκάνδαλα σκάνε σε καθημερινή βάση ακολουθώντας μια νομοτέλεια. Το ερώτημα δεν είναι αν είναι ο χειρότερος, εξάλλου για να αποδώσουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα και επί τούτου ακραίο, ο Κυριάκος Παπαχρόνης αν και καταδικασμένος βιαστής και δολοφόνος γυναικών δεχόταν χιλιάδες γράμματα κατά τον εγκλεισμό του από ερωτευμένες Ελληνίδες.

Με την ίδια λογική γιατί ορισμένοι πολίτες να μην είναι εθισμένοι στα δεινά του νεομητσοτακισμού; Άβυσσος δεν είναι  μόνο η ψυχή των γυναικών αλλά και η ψυχή των ψηφοφόρων.

Η εύλογη απορία είναι η εξής: γιατί τότε το Σύστημα τον κρατάει αν και όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι το ταβάνι του στις κρυφές δημοσκοπήσεις δεν ξεπερνά το 19%; Μα, γιατί είναι ο μόνος ο οποίος δεν κωλώνει να περάσει τον διαμοιρασμό του Αιγαίου. (Έρχονται το προσεχές καλοκαίρι σχετικές σύνοδοι του ΝΑΤΟ στις οποίες ενδέχεται τα πάντα να ξεκαθαριστούν από τον φορτσάτο Τραμπ.)  Από την άλλη οι Σαμαροκαραμανλαίοι απλούστατα τον αφήνουν να «σαπίσει» πολιτικά, διότι ο χρόνος πλέον κυλά βασανιστικά εις βάρος του μιας και η μήνη της ευρύτερης κοινωνίας και των λαϊκών στρωμάτων αυξάνει λεπτό προς λεπτό ως απόρροια των άνευ προηγουμένου πολιτικών του ανοσιουργημάτων.

Εκτός απροόπτου, γιατί με τις ορέξεις του όχλου ποτέ δεν πρέπει να «παίζουμε» και με χρονικό ορίζοντα το 2027 διαφαίνεται ότι θα ξεμπλέξουμε ως χώρα μια για πάντα από τη διαβόητη και παρασιτική οικογένεια Μητσοτάκη, αν και το εγκληματικό αποτύπωμά της στα πολιτικά δρώμενα θα παραμείνει ανεξίτηλο για δεκαετίες…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο