Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ν.Μεντβέντεφ: «Όσο περισσότερα κεφάλαια δίνετε στην Ουκρανία τόσο περισσότερες εκτάσεις θα καταλάβουμε»!

Κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, υποστήριξε ότι η μοίρα της Ουκρανίας με τη δυτική βοήθεια θα είναι παρόμοια με αυτή του Αφγανιστάν

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, κατά τη διάρκεια νέων του δηλώσεων σήμερα Δευτέρα (3/11) τόνισε ότι όσα περισσότερα χρήματα ξοδεύει η Δύση για την υποστήριξη της Ουκρανίας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιστροφή εδαφών στη Ρωσία.

«Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή μιας νέας, ουδέτερης και ευημερούσας Ουκρανίας. Αλλά δεν ήταν γραφτό» ανέφερε ο Ν.Μεντβέντεφ, προχωρώντας σε σύγκριση με την περίπτωση του Αφγανιστάν, όπου οι ΗΠΑ ξόδεψαν 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια για να περάσουν την εξουσία από τους Ταλιμπάν στους Ταλιμπάν κατά την περίοδο 2001-2021.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η μοίρα της Ουκρανίας με τη δυτική βοήθεια θα είναι παρόμοια με αυτή του Αφγανιστάν.

«Η επιστροφή των Ρώσων πολιτών και της ρωσικής εξουσίας στις παραδοσιακές ρωσικές περιοχές είναι αναπόφευκτη», κατέληξε.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο