Δεν πήγαν καλά τα πράγματα την Πέμπτη για τον Μάριο Ηλιόπουλο, τόσο στην ακτοπλοΐα όσο και στο ποδόσφαιρο, με τη στήλη να υποψιάζεται ότι κάποιος ή κάποια έχει… «ματιάσει» τον Έλληνα επιχειρηματία, καθώς τέτοια ατυχία απλά δεν εξηγείται.
Στο ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ υπέστη κάζο ολκής από τον Άρη Λεμεσού.
Παρότι βρέθηκε να προηγείται με 0-2 στις αρχές του αγώνα, δέχτηκε δύο γκολ και ισοφαρίστηκε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη λίγο έλειψε να δεχθεί και τρίτο, πραγματοποιώντας απογοητευτική εμφάνιση.
Η στήλη είχε εξαρχής κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου τόσο για το «ασθενές» βιογραφικό του νέου προπονητή, Βλάνταν Νίκολιτς, όσο και για την έλλειψη ποιοτικών μεταγραφών και όπως όλα δείχνουν, η ομάδα «πληρώνει» αυτά τα κενά.
Όσον αφορά την ακτοπλοΐα, το πλοίο Super Jet της SeaJets παρουσίασε αδυναμία απόπλου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, στο δρομολόγιο από Πάρο προς Μύκονο.
Οι ισχυροί άνεμοι το «καθήλωσαν» στην Πάρο και το προγραμματισμένο ταξίδι ματαιώθηκε.
Ως αποτέλεσμα, οι επιβάτες χρειάστηκε να περιμένουν το Super Runner Jet, το οποίο έκανε παρέκκλιση δρομολογίου για να τους μεταφέρει στον προορισμό τους.
Η στήλη να ευχηθεί, λοιπόν, στον κ. Ηλιόπουλο καλή τύχη στο μέλλον… και ένα ξεμάτιασμα πού και πού, δεν θα έβλαπτε!