Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Για να μην καταστεί πύρρειος η νίκη του Τραμπ

Του Αλκιβιάδη Κεφαλά*

Το 1860 ο Robert Cecil (Lord Salisbury), τρεις φορές πρωθυπουργός της Βρετανίας, αναφορικά με τον επικείμενο εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ δήλωσε στη Βουλή των Κοινοτήτων: «Στα πλαίσια της κοινοπολιτείας, οι βόρειες πολιτείες είναι πολιτικοί και οικονομικοί μας αντίπαλοί. Η περίπτωση των νοτίων είναι διαφορετική. Η αγροτική οικονομία εφοδιάζει τη βρετανική βιομηχανία με πρώτες ύλες, που επεξεργαζόμενες καταναλώνονται εντός της βρετανικής αυτοκρατορίας. Όταν ο πόλεμος αρχίσει, αυτοί θα είναι οι φυσικοί σύμμαχοι της Βρετανίας».

Η βρετανική εξωτερική πολιτική σχεδιάστηκε από τον μεγιστάνα του πλούτου Sir Cecil Rhodes, ιδιοκτήτη ορυχείων διαμαντιών στην Αφρική, επί τη βάσει του δόγματος ότι «η Βρετανία δεν μπορεί να επιβιώσει, εάν δεν ελέγχει οικονομικά την παγκόσμια ελίτ, γεωγραφικά τη ρωσική στέπα και τη Μέση Ανατολή, μέσω Κρήτης και Κύπρου, και εάν δεν εξουδετερώσει την απειλή των φτωχών».

Από το 1902 έως σήμερα με υποτροφίες του ιδρύματος Rhodes 20 Αμερικανοί σπουδάζουν ετησίως στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, με σκοπό να υπηρετήσουν τη βρετανική πολιτική, όταν επιστρέψουν στην Ουάσινγκτον. Bill Clinton, Frank Allen, Strobe Talbot, Ζbigniew Brzezinsky, Samuel Huntington, Pierre Trudeau, Suzan Rice, Klaus Schwab, George Stephanopoulos και σχεδόν όλα τα στελέχη του συστήματος εξουσίας στις ΗΠΑ είναι Rhodians.

Επίσης, δεκάδες χιλιάδες ανώτεροι κρατικοί υπάλληλοι στις ΗΠΑ υπήρξαν μαθητές του Leo Strauss, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου, ιδεολογικού πατέρα της woke ατζέντας, ο οποίος τη δεκαετία του 1940 εισηγήθηκε το δόγμα «της φυλάκισης της σκιάς της πλέμπας στη σπηλιά του Πλάτωνα» (Sandia B. Drury, «The political ideas of Leo Strauss», St. Martin’s Press, 1988).

Μεταξύ 1919 και 2021, με σκοπό την προώθηση της βρετανικής πολιτικής μέσω των ΗΠΑ, οι Rhodians ίδρυσαν το Chatman House στη Βρετανία και το Council on Foreign Relations (CFR) στις ΗΠΑ, ενώ απέκτησαν τον έλεγχο της Fabian Society.

Το 1981 ο Henry Kissinger, Rhodian και αυτός, αναγκάστηκε να δηλώσει: «Πρώτα αναφέρομαι στο Foreign Office και εάν εγκριθούν οι ενέργειές μου, ακολουθεί το State Department» (Mathiew Eret, «The Anglo-Venetians Routs of the Deep State», V4, USA, 2023).

Αποτελεί, λοιπόν, στρατηγικό λάθος να τοποθετούνται οι εκλογές στις ΗΠΑ εκτός της «στρογγυλής τραπέζης» του Sir Cecil Rhodes. Η Κάμαλα Χάρις, οι Rhodians, καθώς και οι μαθητές του Leo Strauss εξακολουθούν να υπηρετούν τη βρετανική πολιτική και, συνεπώς, τον νεοκομμουνισμό της woke ατζέντας. Η πρακτική υλοποίηση γίνεται μέσα από τις χιλιάδες ΜΚΟ του Σόρος.

Αντίπαλοι όλων αυτών είναι οι συντηρητικοί, που εδώ και 160 χρόνια αγωνίζονται να απαλλάξουν την Αμερική από τη βρετανική δαγκάνα. Η λαθρομετανάστευση, ο νεοκομμουνισμός, η woke ατζέντα και οι πόλεμοι αποσκοπούν στον έλεγχο της πλέμπας και στην καταστροφή της μεσαίας τάξης, με σκοπό η βρετανική ελίτ να εξακολουθεί να «κυριαρχεί στα κύματα».

Συνεπώς, οι λυσσαλέες επιθέσεις στον Τραμπ τοποθετούνται εντός του ανωτέρω πλαισίου, ενώ αποτελεί ευτυχή ιστορική συγκυρία ότι οι πολίτες της χώρας που γέννησε την απεχθή ιδεολογία της νεοφεουδαρχίας σιχάθηκαν τους woke.

Η νίκη όμως του Τραμπ θα είναι πύρρειος, εάν ο ίδιος δεν κατανοήσει ότι θα πρέπει να εξοστρακίσει από τον κρατικό μηχανισμό Rhodians και Straussians, να φέρει σε δίκη τον Σόρος, να κηρύξει τις ΜΚΟ του εγκληματικές οργανώσεις και να κατασχέσει την κινητή και την ακίνητη περιουσία του.

Τον δρόμο τού τον υποδεικνύουν Παπανδρέου, Σαμαράς και Μητσοτάκης. Ο πρώτος σε μία ημέρα, το 1982, αντικατέστησε χιλιάδες διευθυντές του κρατικού μηχανισμού με πρασινοφρουρούς, με αποτέλεσμα να επικρατούν μέχρι σήμερα οι πολιτικοί τους απόγονοι και η woke ιδεολογία, ενώ οι άλλοι δύο φυλάκισαν την ηγεσία της Χ.Α., που τους απειλούσε πολιτικά. Ενώ η Αμερική έχει μία ευκαιρία υπό τις παρούσες συνθήκες στην Ελλάδα, η woke ατζέντα των Βαλκάνιων Rhodians είναι αδύνατον να ξεριζωθεί.

*∆ιδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, UK, τ. διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο