Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΠΑΛΙ έπεσε δέντρο στις γραμμές του τρένου!

Πάλι έπεσε δέντρο στις γραμμές του τρένου και από τύχη δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός εργαζόμενου ή επιβάτη.
Το δέντρο έπεσε στη γραμμή μεταξύ Αγίου Στεφάνου – Αφιδνών και το διαπίστωσαν οι εργαζόμενοι της αμαξοστοιχίας 1550 που πήγαινε από Αθήνα προς Χαλκίδα. Ευτυχώς το δέντρο είχε πέσει πάνω στη δίπλα γραμμή και δεν υπήρξε κάποια σύγκρουση, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του «902.gr».
Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν για την κατάσταση και έτσι από τύχη δεν είχαμε κάποια σύγκρουση, αφού πριν λίγο είχε ξεκινήσει η αμαξοστοιχία 1551, από τις Αφίδνες για Αθήνα. Η αμαξοστοιχία γύρισε πίσω, ύστερα από την καθοριστική παρέμβαση των εργαζομένων.
Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί πολλές πτώσεις δέντρων στη γραμμή, αφού δεν έχει γίνει η πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού για να κόψει τα δέντρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 2.098 θέσεις που προβλέπει το οργανόγραμμα του ΟΣΕ, είναι καλυμμένο μόλις το 50%!
Και όλα αυτά όταν πριν λίγες μέρες οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο πραγματοποίησαν 24ωρη απεργία απαιτώντας μεταξύ άλλων προσλήψεις, μέτρα ασφαλείας και μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία των τρένων και η Διοίκηση της «Hellenic Train» τους έσυρε στα δικαστήρια!

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο