Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΛΑΚΗ!!! ΤΕΛΟΣ ΤΟ ONE MAN SHOW ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ… ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

“Ούτε η υπερπροβολή της προσωπικής ζωής ή της κατάστασης του προέδρου, ούτε ότι είναι ο one man show […] πρέπει να εκλεγεί μια συλλογική ηγεσία”. Ολοφάνερο ρήγμα έχει δημιουργηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Πολάκη απελπισμένα να ψάχνει εναλλακτικό μέσο για να κάνει “damage control” (να πληρώσει τα σπασμένα του κ. Κασσελάκη) ακολουθώντας τα χνάρια του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου!

Μέχρι και η αξιωματική αντιπολίτευση παραδέχεται με αυτήν την κίνηση, έστω και με έμμεσο τρόπο, πως ο Κυριάκος Βελόπουλος ανεβαίνει ραγδαία και με επιτυχία ακόμα και δίχως την στήριξη από μεγάλα ΜΜΕ, παρά μόνο από περιφερειακά και ανεξάρτητα ΜΜΕ.

Σε συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πολάκης, αγανακτισμένος από τις πολιτικές και αμφιβόλου ποιότητας επικοινωνιακές κινήσεις του προέδρου, κ. Στέφανου Κασσελάκη που κόστισαν σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων, (ψυχ)ανάγκασαν τον κ. Πολάκη να ψάξει για… εναλλακτικές λύσεις “διαφήμισης” του κόμματος του.

Εμπνεόμενος από τις κινήσεις του Κυριάκου Βελόπουλου, τον οποίον ανέφερε λίγο προς το τέλος του βίντεο, ο κ. Πολάκης βάζει στόχο τα περιφερειακά κανάλια και άλλα επικοινωνιακά μέσα, αντιγράφοντας κατά γράμμα ό,τι κάνει επιτυχώς ο κ. Βελόπουλος.

Μήπως όμως η αντιγραφή δεν θα ήταν και… η καλύτερη λύση;

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.