Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Συνέχεια στις αναθέσεις στις εταιρείες Καραγεοργόπουλου δίνει ο ΠΟΛΑΚΗΣ εμπλέκει και το πανεπιστήμιο Στα 2,300,000 ευρώ εως τωρα

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ!!!!
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ………
Νεα στοιχεία – επικαιροποιημένα και συνολικα- για το παρεάκι της Αχαιας(Φαρμακης,Μαρλαφεκας,Καραγεωργοπουλος και επιτροπες Αυγενακη)
Τα στοιχεία είναι ενδεικτικά αλλά αποτυπώνουν το μέγεθος της αδιαφάνειας και της διαπλοκής.
2019-2022: Οι αναθέσεις σε εταιρείες συμφερόντων Καραγεωργόπουλου ξεπέρασαν το 1.110.000 ευρώ.
Από αυτές, όσες σχετίζονται με τον Ν. Φαρμάκη (Περιφέρεια, Φορείς Περιφέρειας) και όσες σχετίζονται με τον Πλ. Μαρλαφέκα (Επιμελητήριο, Διοργανώσεις αγώνων, ΟΕΔΜΑ, ΟΕΔΠΟ) φθάνουν σχεδόν το 1.000.000 ευρώ.
ΌΜΩΣ το ποσό αυτό το ξεπερνάνε τον επόμενο χρόνο, όπου το πάρτι γίνεται όργιο:
2023-2024 (Ιούνιος): Μέσα σε 1,5 μόλις χρόνο οι απευθείας αναθέσεις σε εταιρείες συμφερόντων Καραγεωργόπουλου (με στημένους διαγωνισμούς, δεύτερες προσφορές από τις εταιρείες του κ.λπ.) ξεπερνούν το 1.210.000 ευρώ (έτσι επηρεασαν και τις εκλογες)!
Από τις αναθέσεις του 2023-2024, όσες σχετίζονται με το γνωστό παρεάκι της Αχαϊας (Φαρμάκη-Μαρλαφέκα-ΟΕΔΜΑ-ΟΕΔΠΟ) ξεπερνούν τα 1.030.000 ευρώ! Μέσα σε 1,5 χρόνο!
Συνολικά, οι αναθέσεις στις εταιρείες συμφερόντων Καραγεωργόπουλου (δλδ. σε έναν μόνο “τοπικό παράγοντα” που διαθέτει και μμε στην Πάτρα) από το σύστημα της Νέας Δημοκρατίας φθάνουν μέσα σε 5 χρόνια τουλάχιστον τα 2.320.000 ευρώ!!! Αλλά η χώρα δεν έχει, ούτε για γιατρούς και νοσηλευτές, ούτε καν για αξονικούς τομογράφους!
Υ.Γ. 1 Στο μεταξύ ιδρύθηκε και άλλη Εταιρεία από την οικογένεια (ΣΣΕΔ ΑΧΑΙΟΣ ΑΜΚΕ) για να… προτείνει events αλλά και να εισπράττει από περιβαλλοντικές δράσεις και το “ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ” (45.000 ευρώ μέχρι τώρα!)
Υ.Γ. 2 Πολύ καλός “πελάτης” του Καραγεωργόπουλου αρχίζει από το 2023 να είναι και το Πανεπιστήμιο Πατρών (ΕΛΚΕ) με αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ.
Υ.Γ. 3 Έχουν αναλύσει σε ημερίδες κόστους δεκάδων χιλιάδων ευρώ, από την “Τεχνητή Νοημοσύνη” έως τη “Στεγαστική κρίση” και την “Τέχνη ως οικολογική υπενθύμιση για την κλιματική αλλαγή”… Όλα τα ζητήματα έχουν αναλυθεί στη Δυτική Ελλάδα, αλλά κανένα χρήσιμο και βιώσιμο έργο δεν έχει υλοποιηθεί από την Περιφέρεια για τη ζωή των κατοίκων. Προφανώς είναι προτιμότερο για τον κ. Φαρμάκη να σκορπάει δημόσιο χρήμα για να εξαγοράζει προσωπική προβολή στα τοπικά ΜΜΕ και εύνοια στις κλειστές κλίκες των συμφερόντων που υπηρετεί.
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.