Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Όχι, καλέ, δεν ήταν στημένο!

Σιγά μην του μοντάρανε ενέδρα του Τραμπ και σιγά μην κάνανε επίτηδες την… κουνέλα οι Αρχές ασφαλείας. Αυτά τα λένε οι συνωμοσιολόγοι

Του Παναγιώτη Λιάκου

Πρέπει να έχεις νοημοσύνη μαραμένης νεροκολοκύθας για να καταπιείς αμάσητα το σενάριο ότι υπήρχε «τρύπα ασφαλείας» στον τόπο και στην ώρα που δοκίμασε ο επίδοξος δολοφόνος το σημάδι του, με στόχο τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και υποψήφιο για την επόμενη προεδρία Ντόναλντ Τραμπ. Τόσο μεγάλη τρύπα δεν έχει ούτε το Ελληνικό Δημόσιο, οι οργανισμοί και οι ΔΕΚΟ.

Οι ισχυρές ενδείξεις για το στήσιμο είναι περισσότερες απ’ όσες χωράνε σε μια σελίδα εφημερίδας. Δεν είναι μόνο η εξωφρενικά μικρή απόσταση (400 πόδια, δηλαδή περίπου 121 μέτρα, όπως δείχνει η εικόνα Νο 1) που χώριζε την εξέδρα από το σημείο όπου στήθηκε το τυφέκιο του δράστη, χωρίς να τον… αντιληφθούν τα πρακτόρια. Δεν είναι μόνο ότι απέτυχαν τα μέτρα προστασίας, παρά την ευκολία στην κάλυψη αυτής της αραιοκατοικημένης τοποθεσίας από τη Μυστική Υπηρεσία, που φροντίζει για την ασφάλεια των πρώην, νυν και υποψήφιων προέδρων των ΗΠΑ. Είναι και το γεγονός ότι τον ακροβολισμένο επίδοξο δολοφόνο τον πήρε έγκαιρα χαμπάρι, πολύ προτού πατήσει τη σκανδάλη, κόσμος και ντουνιάς, που είχε πάει για να παρακολουθήσει την ομιλία του Τραμπ.

Τώρα κυκλοφορούν αρκετά βίντεο που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές – ένα από αυτά μπορείτε κι εσείς να το δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://x.com/visegrad24/status/1812651179513463279.

Οι πολίτες φώναζαν στους αστυνομικούς ότι είναι ένας ύποπτος σε οροφή παράπλευρου κτίσματος κι εκείνοι αγρόν ηγόραζαν. Επίσης, όλως τυχαίως, το άνοιγμα πυρός εναντίον του Τραμπ είχε προαναγγελθεί μία ημέρα πριν από την απόπειρα δολοφονίας από τον ίδιο τον Μπάιντεν στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ουάσινγκτον Ποστ» (που ανήκει στον Τζεφ Μπέζος)! Ο γιος του πρώην προέδρου ανάρτησε το επίμαχο πρωτοσέλιδο αμέσως μετά την απόπειρα.

Τέλος, αξίζει να υπενθυμιστεί ότι στις 7 Ιουλίου, έξι ημέρες πριν από τα γεγονότα, ο Μπάιντεν υποσχόταν σε χορηγούς του ότι «θα βάλουμε τον Τραμπ στο σταυρόνημα». Δηλαδή, του έλεγε ότι ο Τραμπ θα χρησιμοποιείτο σαν… στόχος. Μπορείτε να διαβάσετε το δημοσίευμα στη διαδικτυακή έκδοση του διεθνούς περιοδικού «Politico» εδώ: https://www.politico.com/live-updates/2024/07/08/congress/defiant-biden-tells-donors-were-done-with-the-debate-00166834.

Τώρα, που απέτυχε η απόπειρα, οι Δημοκρατικοί των ΗΠΑ και αρκετοί Ρεπουμπλικάνοι, που εκπροσωπούν το βαθύτατο κράτος των ΗΠΑ, δηλώνουν ότι επιδιώκουν την… καταλλαγή.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.