Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Μόνο μια υποψήφια μιλά πολιτικά

Η Ολλανδία έχει δεκαπλάσια αγροτική παραγωγή ανά στρέμμα από την Ελλάδα και το Ισραήλ εξαπλάσια. Η Ολλανδία είναι ένας βάλτος και το Ισραήλ μια έρημος. Η Ελλάδα; Η Ελλάδα απλώς βλέπει ερημοποίηση στην περιφέρεια και τα νησιά της με τους νέους να φεύγουν για την Αθήνα ώστε να γίνουν ντιλιβεράδες.

Που οφείλεται η ΑΠΟΤΥΧΙΑ της Ελλάδας στον πρωτογενή τομέα; (αγροτικό, κτηνοτροφία, ιχθυοκαλλιέργεια). Στο γεγονός ότι ενώ είμαστε στο 2024 όπου Ολλανδία και Ισραήλ εφαρμόζουν σύγχρονες μεθόδους, εμείς είμαστε ακόμη τεχνολογικά και λειτουργικά στο 1990. Και είμαστε στο 1990 αν και η Ευρώπη μας έστειλε πακτωλό χρημάτων για να εκσυγχρονίσουμε τον πρωτογενή μας τομέα.

Είχαμε τα χρήματα λοιπόν αλλά εμείς τι κάναμε; Από τα 25 προγράμματα που υπάρχουν ασχοληθήκαμε μόνο με τα δύο. Τα άλλα 23 δεν θα γίνουν, διότι σε ένα χρόνο λήγει η περίοδος που μας έχει δώσει η Ευρώπη. Δεν προλάβαμε.

Προσέξτε τώρα. Αν είχαμε αλλάξει την πρωτογενή παραγωγή τότε α) Θα είχαμε σε πολλές περιπτώσεις επάρκεια αγαθών και θα μειώναμε τις εισαγωγές. β) Θα είχαμε θεαματική αύξηση των εξαγωγών μας. γ) Θα μηδενίζαμε την αστυφιλία κρατώντας τους νέους στους τόπους τους. δ) Θα αυξάναμε θεαματικά το ΑΕΠ της χώρας μέσα από την αναγέννηση της Περιφέρειας.

Σας αναφέρω τα παραπάνω με μια υπογράμμιση: Ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός που μιλά γι αυτό (και για πολλά άλλα εξίσου σημαντικά) είναι η Άννα Διαμαντοπούλου. Όπως έχω ξαναγράψει, είναι πολιτικός από το μέλλον και απέχει έτη φωτός από τον Ανδρουλάκη των σκοτεινών διαδρόμων, τον Δούκα του τίποτα, της χρυσής μετριότητας του Γερουλάνου και των υπολοίπων υποψηφίων που είναι φιλική συμμετοχή.

Έχετε ακούσει κανέναν από αυτούς να μιλά τόσο ουσιαστικά για την χώρα; Το ΠΑΣΟΚ θα αναγεννηθεί μόνο με την ποιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου. Οι υπόλοιποι είναι και αυτοί στη δεκαετία του 90 όπως ο πρωτογενής μας τομέας.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.