Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Μένουμε σπίτι, μένουμε νηστικοί και μας αρέσει πολύ!

Του Κώστα Πρώιμου

H κολλητή του, εντούτοις επιβραβεύτηκε χθες από τους άθλιους ψηφίσαντες του Ευρωκοινοβουλίου για το σκάνδαλο με τα εμβόλια όπως αυτό ως τραγική ειρωνεία πιστοποιήθηκε και από την προχθεσινή απόφαση εις βάρος της, η οποία εξεδόθη από το ανώτατο δικαστήριο της Ε.Ε.

Την εντιμότατη φίλη του παμμέγιστου Κυριάκου μας θα τη φάμε στη μάπα και για τα επόμενα ιστορικά πέντε χρόνια στην προεδρία της Κομισιόν. Αν λάβουμε υπόψη τις μεθεόρτιες δηλώσεις του Μητσοτάκη περί συνέχειας της στενής συνεργασίας μαζί της τότε προφανώς μας περιμένουν τα χειρότερα από όλες τις απόψεις.

Η κυρία Φον ντερ Λάιεν που το επώνυμό της παραπέμπει σε αριστοκράτισσα σε ρόλο καρικατούρας ως πρωταγωνίστρια βραζιλιάνικης τηλεοπτικής σαπουνόπερας έχει βαθιές και διεθνείς διασυνδέσεις με τους «οπλάδες» του ντουνιά κυρίως λόγω του προγενέστερου βιογραφικού της, όταν η Άνγκελα την τοποθέτησε υπουργό Εθνικής Αμύνης στην κυβέρνησή της.

Ωστόσο, για ευνόητους λόγους παρά το γεγονός πως η κυρά Ούρσουλα κατά τη διάρκεια της αμφιλεγόμενης υπουργίας  της φορτώθηκε με σκάνδαλα όχι μόνο δεν εξοβελίστηκε παρά αναβαθμίστηκε.

Το γεγονός ότι η ίδια δήλωσε πως θα υπηρετήσει τη «λαμπρή» πολιτική ιδέα του Κυριάκου περί κοινής ευρωπαϊκής αμυντικής ασπίδας (μάλλον περιμένουν επίθεση εξωγήινων) μόνο την πρεμούρα τους για την ασφάλεια των πληθυσμών της Ευρώπης δεν αναδεικνύει. Με άλλα λόγια: Ας προετοιμαστούμε για νέες σοβαρές περικοπές στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, στην εκπαίδευση, ας μάθουμε να ζούμε με την καλπάζουσα ακρίβεια στα τρόφιμα βάζοντας με την ανεξάντλητη ανοχή μας πλάτη στα δόλια σχέδιά τους.

Όταν σήμερα, χωρίς να έχουν προχωρήσει οι εκπρόσωποι των διεθνιστών στην επόμενη και επαχθέστερη φάση του σχεδίου τους σε σχετική έρευνα ανακοινώνεται ότι ένας στους δύο Έλληνες δε θα πάει διακοπές υποψιάζεστε πως αν ρίξουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια για την αμυντική θωράκιση της γηραιάς Αλβιώνας  ένας στους δύο Έλληνες δε θα έχει να φάει!

Έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι καίριες παρεμβάσεις των γνωστών και μη εξαιρετέων φερέφωνων της νέας τάξης πραγμάτων που προκλητικά συμβουλεύουν από θέση τηλεοπτικής ισχύος τον κοσμάκη, να μη διαμαρτύρεται σε όσα δεινά τον κατατρέχουν, παρά να αναπροσαρμόζεται και να λέει και ευχαριστώ.

Δε μας εξέπληξε καθόλου η προτροπή του ανεκδιήγητου κυρίου Πορτοσάλτε ως πάγιου υμνητή του καθεστώτος ο οποίος ανερυθρίαστα προέτρεψε τους Έλληνες να παραχωρήσουν το καλοκαίρι τους στους τουρίστες. Μάλλον ο κύριος αυτός που επανειλημμένα ελέω αισχρών σκοπιμοτήτων ντροπιάζει το δημοσιογραφικό λειτούργημα δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ακόμη και σήμερα οι περισσότερες τουριστικές επιχειρήσεις παρά την έντονη κινητικότητα που παρατηρείται κυρίως τα ΣΚ έχουν μείνει πολύ πίσω στις εισπράξεις.

Δεν είναι τυχαίο δε, το λανσάρισμα ακόμη μια κοινωνικής χυδαιότητας και αντιλαϊκής προπαγάνδας και αναφερόμαστε στο διαβόητο staycation!  Έφτασαν οι αθεόφοβοι να προβάλλουν ως νέα τάση της μόδας την παραμονή στο σπίτι εν μέσω θέρους και να εκτιμήσουν ως κάτι το ντεμοντέ τις διακοπές! Να δείτε που σε λίγο, για να προχωρήσουν απρόσκοπτα τα υπόλοιπα σχέδιά τους με τις τρελές αμυντικές δαπάνες και όχι μόνο, ότι  θα πείσουν τον κοσμάκη πως και το να τρώμε κάθε μέρα είναι τελικά επιβλαβές. Δυο-τρεις δικούς τους «έγκριτους» γιατρούς και διατροφολόγους να βγάλουν στα φιλοκυβερνητικά μέσα και αυτό ήταν!

Μένουμε σπίτι, μένουμε νηστικοί και μας αρέσει πολύ!

ΥΓ. Αν ευοδωθούν δε τα πολύπλοκα σκοτεινά σχέδιά τους, ώστε να νομιμοποιηθεί και η διασπάθιση του ευρωπαϊκού χρήματος υπέρ Ζελένσκι και ημετέρων υποχρεώνοντας φερειπείν τους Ρώσους να μας βομβαρδίσουν στο μέλλον και συνεπώς να τους μισήσουμε, τότε θα είναι η καλύτερή τους! Να που χρειαζόταν η κοινή ευρωπαϊκή ασπίδα, να που είναι καλύτερα από όλες τις απόψεις να μένεις σπίτι, ε, και ως προς την πείνα λόγω πολέμου, ήδη θα την έχουμε ψιλοσυνηθίσει…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.