Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Κατάργηση … ΧΘΕΣ!

Λοιπόν, “άντεξα” και είδα λίγα πλάνα από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Αντί να αναδειχθεί το γαλλικό πνεύμα και ο πολιτισμός που αποτελεί βασικό συστατικό του ευρωπαϊκού πολιτισμού τι είδαμε; Ένα καρακιτσαριό:
Αντί να προβληθούν και να αξιοποιηθούν μυθικές καλλιτεχνικές μορφές όπως πχ ο αγαπημένος μου Αλμπέρ Καμύ, ο Βίκτορ Ουγκό, Ο Φλομπέρ, ο Ζολά, ο Μοπασάν, ο Μολιέρος, ο Ντιντερό, ο Εξιπερί, ο Μπαλζάκ, ο Βερν, ο Ραμπελέ, ο Προυστ, οι “καταραμένοι ποιητές” (Βιγιόν, Μπωντλαίρ κλπ) και τόσοι άλλοι…
Αντί να προβληθούν τα μεγάλα λογοτεχνικά έργα της γαλλικής λογοτεχνίας, πχ οι Άθλιοι, το μοναστήρι της Πάρμας, Οι τρείς σωματοφύλακες, η μαντάμ Μποβαρύ, ο μικρός πρίγκιπας, πόσα και πόσα …
Αντί να προβληθούν καθολικές λογοτεχνικές φιγούρες όπως ο Ταρτούφος, ο Γαργαντούας, ο μικρός πρίγκιπας…
Αντί να προβληθούν οι μεγάλες ανακαλύψεις Γάλλων καινοτόμων ανθρώπων και επιστημόνων όπως η φωτογραφία, το στηθοσκόπιο, η ασπιρίνη, η αποστείρωση, ο κινηματογράφος..
Αντί να προβληθούν τα γαλλικά ρεύματα όπως το Ροκοκό, ή οι επιστήμονες όπως ο Πασκάλ, ο Παστέρ, ο Μπεκερέλ…
Όοοοοολα αυτά πετάχτηκαν στον Σηκουάνα για να “απολαύσουμε” ένα φτηνιάρικο gay pride.
Συγχαρητήρια. Καταφέρατε να λερώσετε ΚΑΙ αυτόν τον θεσμό προκειμένου να προωθηθεί η woke ατζέντα. Να πάνε να πνιγούν οι διοργανωτές και οι Ολυμπιακοί Αγώνες όλοι μαζί παρέα στον Σηκουάνα.
Κατάργηση … ΧΘΕΣ!
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.