Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο Ι. Φωτήλας στο Ράδιο_ΓΑΜΜΑ 94 FM – Αποκάλυψε τι του είπε ο Πρωθυπουργός, ζήτησε συνεργασία με όλους και δεσμεύτηκε για έργο!

Μιλώντας για τα νέα του καθήκοντα ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Ιάσονας Φωτήλας μίλησε σήμερα στο ράδιο-ΓΑΜΜΑ 94FM και στην εκπομπή του Αχιλλέα Ροδίτη “Σε 60 Λεπτά” μιλώντας για τον σχεδιασμό του σε γενικό επίπεδο αλλά και σε τοπικό.

 

Αποκάλυψε τι του είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όταν τον ενημέρωσε για την απόφασή του να του αναθέσει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο.

Μίλησε για την πρώτη προτεραιότητα όσον αφορά την αποκατάσταση των Καλλιτεχνών ηθοποιών αλλά και γενικότερα για την στόχευσή του να αναδειχθεί ο πολιτιστικός πλούτος της σύγχρονης Ελλάδας.

Αναφέρθηκε και στην Πάτρα και την πολιτιστική της ανάδειξη, μίλησε για το έργο αναστήλωσης του Ρωμαϊκού Ωδείου λέγοντας πως όταν ολοκληρωθεί “θα τρίβουμε τα μάτια μας, όλοι”, για το Δημοτικό Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ, για το Πατρινό Καρναβάλι και για πολλά ακόμη ζητήματα, θέτοντας ευθύς εξ αρχής μία βασική προϋπόθεση: Να υπάρξει σύμπνοια και διάθεση σύνθεσης και συνεργασίας από όλους τους τοπικούς φορείς και εμπλεκομένους.

Ακούστε όλη την συνέντευξη του Υφυπουργού Πολιτισμού:

 

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.