Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Έβαλαν νερό βρύσης και βροχής στο μικροσκόπιο: Το αποτέλεσμα τους τρόμαξε!

Ένα βίντεο δείχνουν πως μοιάζει το νερό της βροχής κάτω από το μικροσκόπιο και τα αποτελέσματα σίγουρα θα σου προκαλέσουν έκπληξη. Υπάρχουν χώρες, όπου η πόση του νερού είναι ασφαλής από την βρύση, ωστόσο σε ορισμένα μέρη του κόσμου απαγορεύεται και το εν λόγω βίντεο εξηγεί γιατί.

Σε ένα προφίλ στο TikTok που είναι αφιερωμένο στο να βάζει διάφορα αντικείμενα κάτω από το μικροσκόπιο, το άτομο προσπάθησε να δείξει τη διαφορά μεταξύ του νερού της βρύσης και του νερού της βροχής.

Όταν το νερό της βρύσης τοποθετήθηκε στο μικροσκόπιο, φάνηκε να δείχνει μια σχετική ποσότητα ζωντανών μικροοργανισμών που κινούνται γύρω του. Στις κοντινές εικόνες του νερού εντοπίστηκε επίσης ένας οργανισμός που έμοιαζε με σκουλήκι που κυριολεκτικά τρομάζει.

Εν τω μεταξύ, το νερό της βροχής είχε επίσης αρκετούς μικροοργανισμούς, δηλαδή κάποια παράσιτα. Το CDC πάντως προτείνει οι χρήστες να μην καταναλώνουν το νερό της βροχής σε περίπτωση που το συλλέγουν αλλά αντίθετα να το χρησιμοποιούν για πότισμα και στον κήπο γενικότερα.

 

 

Πηγή: Techmaniacs

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.