Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Επιστήμονες Harvard: Κάτι περίεργο κρύβεται στη Γη και κυκλοφορεί ανάμεσά μας!

Ένας απίστευτα προηγμένος τεχνολογικά πολιτισμός κρύβεται εδώ στη Γη και μάλλον μέσα της και βγαίνει στην επιφάνεια με τη μορφή UFOs. Σε μια νέα έρευνα η οποία σίγουρα προκαλεί πολλά ερωτηματικά στην επιστημονική κοινότητα, μια ομάδα ερευνητών από το Harvard and Montana Technological University αναφέρει ότι οι θεάσεις UFOs, αποτελούν ενέργειες ενός άκρως εξελιγμένου τεχνολογικά πολιτισμού που κρύβεται σε stealth κατάσταση εδώ στη Γη, στο Φεγγάρι και περπατάν μάλιστα ανάμεσά μας.

Το ενδιαφέρον για τις ανεξήγητες θεάσεις ΑΤΙΑ από στρατιωτικό προσωπικό έχει αυξηθεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία. Το ενδιαφέρον κορυφώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών της Πολεμικής Αεροπορίας David Grusch κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου, υποστηρίζοντας ότι οι ΗΠΑ είχαν ήδη ανακτήσει εξωγήινα διαστημόπλοια στο πλαίσιο ενός προγράμματος ανάκτησης ΑΤΙΑ.

Οι επιστήμονες του Harvard δίνουν μια σειρά από εξηγήσεις, η μια πιο περίεργη από την άλλη.

  • Πρώτον έχουμε τα απομεινάρια ενός αρχαίου και εξαιρετικά προηγμένου  πολιτισμού που μας παρατηρεί
  • Δεύτερον, ίσως είδη με μεγαλύτερη νοημοσύνη από εμάς εξελίχθηκαν ανεξάρτητα από εμάς στο παρελθόν, από δεινόσαυρους με απίστευτη νοημοσύνη και πλέον κρύβουν την παρουσία τους από εμάς.
  • Τρίτη πιθανότητα ότι ταξίδεψαν εδώ από άλλον πλανήτη ή χρονική περίοδο
  • Και τέταρτη πιθανότητα, ότι πρόκειται για επίγειους αγγέλους.

Η έρευνα, μεταξύ άλλων επικαλείται τον πρώην εκπρόσωπο της Βουλής των Αντιπροσώπων Mike Gallagher, ο οποίος πρότεινε πέρυσι ότι μια εξήγηση για τις θεάσεις ΑΤΙΑ θα μπορούσε να είναι ένας αρχαίος πολιτισμός που κρύβεται εδώ, για όλο αυτό το διάστημα, και ξαφνικά εμφανίζεται τώρα.

Πηγή: Techmaniacs

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.